Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kellyn által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (12)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kellyn
12 élménybeszámolót írt
12
17 éve tag
2007.12.22. 09:37
Sziasztok!
Az elmúlt napokban azt láttam minden időjárásos weben, hogy Kékesen plusz 4, 5 fok körüli a hőmérséklet, mig mindehol máshol az országban minuszok voltak. Szerintetek létezik ez? Remélem nincs veszélyben a pálya dec. 25-i nyitása!
Kellyn
12 élménybeszámolót írt
12
17 éve tag
2007.11.18. 19:10
Sziasztok!
No ma mi is voltunk kint Kékesen. Nagyon jó volt, a pálya igy sem rossz félig kezeletlenül. Olyan sokan voltak, hogy alig volt parkolóhely, sok sok ember, kisgyerek, kutya...
Ma már nem volt olyan szép a táj a fákról leolvadt a hó mert 1-2 fok körül lehetett a hőmérséklet. A menetrendszereinti járattal mentünk fel párszor miután lecsúsztunk Veronika rétig, a sofőr rendes volt még be is várta az összes sielőt, boardozót.
Sajna mielőtt elindultunk haza elkezdett esni az eső, és a hó is már nagyon olvadt, meg tapadt.
De azért megérte! :)
Ki tudja lesz e még ennyi hó a szezonban!
Kellyn
12 élménybeszámolót írt
12
17 éve tag
2007.11.17. 21:22
Szia Fazzoletto!

Hát nagyon irigyellek, jó lehetett neked, gyönyörű képeket csináltál. Mi is pont erre gondoltunk a párommal, hogy mi lenne ha kimennénk akkor is ha nem megy a felvonó csak egy párat csúszni. De ahogy látszik rengetegen voltak kint.
Ez jó jel, hogy megy a ratrak, akkor készülődnek már a nyitásra. Esetleg próbaüzem nem lesz holnap??
Kellyn
12 élménybeszámolót írt
12
17 éve tag
2007.11.14. 09:08
Sziasztok!
Érdeklődő emailomra a következő választ kaptam a Mátracentrum Kft-től:


"A közeljövőben, a távlati időjárási előrejelzések miatt, nem tervezzük a kékesi sí centrum nyitását. Az OMSZ adatai egyeznek a saját mérési eredményeinkkel, de sajnos ez a hó mennyiség még nem alkalmas a Kékestetőn megszokott, kiváló minőségű sípálya biztosításához. Őszintén reméljük mi is, hogy mindezt az idei szezonban Ön is, és még rengeteg síelő ki tudja majd próbálni."

Kellyn
12 élménybeszámolót írt
12
17 éve tag
2007.03.16. 23:02
Szia Minerel!

Igen egy műanyag csatos pánt van a kötés hátsó részén, és sehogy nem tudom úgy rögziteni, hogy a bakancs sarka ne emelkedjen fel. két fém pánt van amit rá kell hajtani a bakancsra elől meg hátul, eddig eljutottam, de hogyan tovább?? a léc blizzard carvelino.
Kellyn
12 élménybeszámolót írt
12
17 éve tag
2007.03.16. 21:31
Sziasztok!

Segitsetek légyszives! Hogyan kell a snowblade léc nem leoldódó kötését feleszkábálni a bakancsra, hogy nem lötyögjön benne a lábam?
Kellyn
12 élménybeszámolót írt
12
17 éve tag
2007.02.28. 19:19
Szia!
Nagyon megtetszett Cierny Balog, szerintem gyönyörű hely, van egy hangulata ami nem sok sipályának van. CSak piros pályák vannak (több mint 1100 m-es hosszúságban), tényleg érzékeltük, hogy itt jobban kifáradtunk, mint a lankásabbakon. A két középső pálya meredekebb, de van a pályarendszer két szélén egy erdei úttal kezdődő nagyon széles hegyoldal ami kitűnően sielhető, ugyanonlyan jól kezelt mint a középső meredekebbek. Általában jól kezeltek a pályák, a személyzet kedves, elvétve még magyarul is tudnak, a pénztárnál van magyar nyelvű árlista is. A minőségéhez képes nem drága szerintem ez sem. Viszonylag gyors tányéros felvonói vannak, mi hétvégén voltunk és sorban állás nélkül tudtunk sielni. A pálya tetején van egy kis büfé korrekt árakkal, ha ott leülsz egy kicsit, gyönyörű panoráma tárul eléd.
Nekünk bejött lehet, hogy most hétvégén is oda megyünk. Gyerekeknek oldalt van egy kis tanuló pálya is, számkózni a közeli dombokon lehet. Parkoló ingyenes, csak vigyázni kell, hogy a kocsi alatt ne olvadjon meg a jég, mert kitűnően elássák magukat a kerek (egy szlovák család be is mutatta, hogy kell tengelyig elásni egy vadiúj oktáviát.)
Röviden ennyi, ha van kérdés irj! A weboldaukat én úgy gondolom frissitik, meg a holidayinfo viszonylag friss adatokat közöl a hóhelyzetről.
cierny.jpg
cierny-balog.jpg
Kellyn
12 élménybeszámolót írt
12
17 éve tag
2007.02.28. 14:38
Sziasztok!
Mi kb 3 hete elindultunk Skorusinára, de aszem Kokaván rossz útra fordultunk rá (valami Utekac felé), egy kicsit eltévedtünk, jeges volt az út, alig volt kezelve, az aprókavics amit rászórtak az nem sokat ért, aztán 1 órás bolyongás után Cierny Balogba kötöttünk ki. Az is nagyon jó hely és ott most esett 10 cm friss hó! Ha valaki odatalál leirná, hogy milyen a hely?
Kellyn
12 élménybeszámolót írt
12
17 éve tag
Topik: Kokava
2007.02.08. 18:45
Sziasztok!

A hétvégén voltunk Kokaván, nagy tömeg volt, hosszú sorok a felvonónál. A pálya nem volt valami szuper, az alja olvadt a teleje meg jeges volt, és néhol kikopott. Aki volt már ott az hogy tudja érvényes a félnapos jegy a piros "háj" nevű pályára is, vagy ott tényleg másikat kell venni?? Érdekes módon ott egy magyar sem sielt, csak helyiek.
Kellyn
12 élménybeszámolót írt
12
17 éve tag
2007.02.03. 22:17
Sziasztok!

Nem lehet tudni, hogy mikor nyitnak pontosan, mi ma hivtuk őket és egy hölgy azt mondta, hogy sportolásra még nem alkalmas a hómennyiség csak csúszkálásra. Jó lett volna ha már ezen a hétvégén fel lehetett volna menni. A met.hu-n meg csak szerdára és csütörtökre jósolnak arra felé havat. Nem tudom mennek e az ágyúk a webcamen nem úgy tünik!
Kellyn
12 élménybeszámolót írt
12
17 éve tag
Topik: Kope
2007.01.29. 19:53
Szia Antmes!

Hát visszatértünk Koperól, és jó volt! Ebben a BOOM ajánlatban utaztunk, 3 napra, a szállás igen, elég turitstajellegű volt, bár volt fürdő a szobában de milyen (a viz nem ment le a zuhanyzóban, a páromat fejbevágta a zuhanyrózsa amikor megnyitotta a vizet, és kb ugy 17 fokra voltak képesek felfűteni a szobákat...) de ettől eltekintve nem volt rossz, a kaja viszont tök jó volt (büféreggeli, menü vacsora a sipályánál). Csodás a hely, gyönyörű a környezet, elég kemény út vezet fel Kope ra, bár most csak 55 cm hó volt. Szakadékok mellett kell felmenni, alig fér el két kocsi egymás mellett a szűk kis szerpentineken, és a helyiek kotornak lefele a lejtőn, te meg állj félre ha tudsz. Viszont jól tisztitott utak voltak, nem kellett hólánc (még).
A pályák nem rosszak, van egy hosszú kék PUNGART a neve ha nézed a pályatérképet, nekünk tök jó volt, bár mi csak tavaly kezdtünk sielni. Viszont szinte mindig sor volt a felvonónál. Sokat kellett botozni ha egyik pályáról át akartál menni a másikra, távol voltak egymástól a felvonók.
Egészében jó volt, szerintem érdemes kimenni akár egy napra is ha úgy gondoljátok, meg hát ti közelebb vagytok a határhoz. Érdemes pályán menni Celjéig, aztán ott lehajtani Dravograd felé. ha van kérdésed irj!
kope.jpg
Kellyn
12 élménybeszámolót írt
12
17 éve tag
Topik: Kope
2007.01.24. 17:49
Sziasztok, Szia antmes!

Sikerült eljutnod Kopera? Mi most készülünk oda. Ha voltatok már irnál róla valamit?
köszi
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.