Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

zoli11 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
zoli11
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
Topik: Donovaly
2024.02.10. 20:19
Ma jöttünk haza. Katasztrofális a helyzet. Én lemondanám. A nagy liftet ma el sem indították.
Előzmény: (BSzilard 220734)
zoli11
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2022.02.17. 21:53
A tegnap csodálatos volt az idő. Ma viharos szél. A meleg miatt kásásodó hó. A tömeg elviselhető. Nagyon jó a felújított 10 személyes kabinos felvonó a parkolóból. Az kötelező FFP2-es maszk viselése elég kellemetlen. Egy év kihagyás után összességében öröm, hogy újra itt lehetünk.
zoli11
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2018.02.19. 13:05
Menjetek Dobogókőre, ha Pest környékiek vagytok. Úgy látom ott nincs sorbanállás. Szerintem az ország egyik legjobb pályája, ha van rajta hó.
Előzmény: (Deni11111 199676)
zoli11
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2013.02.20. 15:04
Csak innen a fórumról tájékozódtam, de a kritika jogos. Valóban alaposabban több forrásból érdemes tájékozódni. A 18-i bejegyzésem alapján azonban aki elolvassa tudhatja mire száníthat egy szombati napon.

Idézem a bejegyzést az előző hétvégéről 11. dátummal.

A szerkesztőség ezt a hozzászólást kiemelte, és megjeleníti a síterepről írt beszámolók között.
Sziasztok!

Helyzetjelentés Stuhleckről. Tegnap voltunk ott síelni - én először fedeztem fel a terepet -, nekem nagyon tetszett a hely, hó volt elég, de ahol nagyon lesíelték, ott bizony jeges szakaszok is voltak szép számmal. A kék pályákban szinte mindenhol van meredekebb szakasz. Kényelmesek lévén csak az ülős felvonóval elérhető pályákon síeltünk:) nagyon jó volt, az 1-es pálya, az 1a, a 2, és 9-es is, a 3a már jobban buckásodott, így a piros 3-as nem volt semmivel sem nehezebb, mint a kék testvére. A felvonóknál azért volt sor vasárnap lévén, legtöbb 10 perc volt, de aztán jobban eloszlott a tömeg, sokan hüttéztek, majd 2 óra után kevesebben is voltak. Sok hó esett a napokban és ahogy nézem, még fog is a héten, ami egyrészt persze jó, de ha valaki tömörített pályákhoz van szokva, annak nehezebb lesz a buckás pálya, mert a ratrakok nem tudják olyan ütemben kezelni a pályákat, mint ahogy a hó esik.
Pozitív élményem is volt a síkölcsönzőben, ahol grátisz átállították nekünk a léceket:)
Szerintem egy napos síelésre remek választás!

De ne hétvégén!
Előzmény: (Robin 155453)
zoli11
5 élménybeszámolót írt
5
14 éve tag
2013.02.19. 15:07
Most hétvégén szombaton 02 16-án voltunk Spital am Semmering-be (Stuhleck)síterepen. A tömeg és sorbanállás amit tapasztaltunk a régi szlovák időket idézte. A parkolóból induló 4 üléses felvonónál több mint 40 percet olyan tömegben álltunk sorba, hogy a botot nem tudtam elejteni. A bosszúság tetézésére jobbról-balról fújták a dohányfüstöt az arcomba magyar és osztrák "spottársak".
A pályálat olyan buckásra síelték már délre, hogy még ha nem lett volna akkora tömeg a pályákon mint a Váci utcában a kirakatok előtt, akkor is kihívást jelentett volna. Igy kész életveszély volt egy-egy lecsúszás. A mazsolák vagy váratlanul eléd síklanaík, vagy oldalról neked jönnek vagy a vakmerők hátulról neked száguldanek. Szerencsére mi megúsztuk, de termelődött az adrenalin és nem az élmény miatt. Az egyik társunkat viszont az utólsó csúszásnál hátulról csúnyán elütette a hazai pályát kihasználó bátor nagy lendületű osztrák. Hétvégén csak azoknak ajánlom a terepet aki nem síelésre, hanem zsúfolt sorbanállásra,tumultusra és kockázatra vágyik.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.