Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

sígergő által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
sígergő
6 élménybeszámolót írt
6
17 éve tag
Topik: Normafa
2013.09.25. 23:28
Holnap (csütörtök) délután 6 órakor tartja a Hegyvidéki Önkormányzat a szokásos ülését. Itt kerülhet napirendre a "helyi népszavazás a Normafa Parkról" előterjesztés. Akit érdekel a szereplők véleménye és hozzáállása jöjjön el megnézni... Az ülés nyilvános.
sígergő
6 élménybeszámolót írt
6
17 éve tag
Topik: Annaberg
2010.01.16. 22:49
Sziasztok,
egy hét Mariazelli sílés után hazafelé kipróbáltuk Annaberget, bár csak ne tettük volna! Tömeg, köves pálya, várakozás mindenütt... De amin felháborodtam, hogy ez a magát család barát síterepnek hirdető síközpont lezárta a kisebbik ülőszékes melletti kék pályát valami céges síversenyecske miat, így a síelők egy három méteres jépályán tudtak csak menni, illetve a felvónóhoz is csak körbe gyaloglással lehet bejutni. Mivel három éves lányom most tanult meg síelni ezért kénytelenek voltunk ezt használni, de megfogadtuk ide soha többet... Az egész a 80-as évek szlovák síterepeit idézte nekem... Évek óta járok a környéken Mariazellbe síelni, de ott fényévekkel magasabb a színvonal!
sígergő
6 élménybeszámolót írt
6
17 éve tag
2009.12.12. 10:58
Sziasztok, profitól várok tanácsot, hogy milyen hosszú lécet válasszak ebből. 165 vagy 170 között gondolkozom. 191 cm magas 100 kg vagyok és megvan a tudásom a léchez (tavaly már használtam kölcsönlécként egy 160cm hosszút)(Eddig egy 160 as Head Cyber funcarving lécem volt R=11m)
Köszi a tanácsokat
Gergő
sígergő
6 élménybeszámolót írt
6
17 éve tag
Topik: Normafa
2009.09.09. 23:08
Szab !

Nem a testület és nem is a Pilisi Parkerdő akadályozta meg eddig a fejlesztéseket hanem a Duna-Ipoly nemzeti park vezetősége... Én 2002 kora tavaszán Schladmingból érkezett pályaüzemeltetőkkel 3 napig jártam a környéket és egyeztettem a fejlesztések ügyében. Véleményük szerint a kevés hideg és havas napot bőven ellensúlyozza az , hogy 2 millió lakos éri el akár közösségi közlekedéssel a pályákat. Így azok késő éjszakáig is működhetnének minden nap. Akkor 2002-ben 1 milliárd forint volt elkülönítve a szilvásváradi ill normafai sípályák fejlesztésére. Aztán jött a választás és az új kormány visszalépett a fejlesztések támogatásától... A helyi (Hegyvidék XII. kerületi)önkormányzat azóta is a fejlesztések mellett állna.
sígergő
6 élménybeszámolót írt
6
17 éve tag
2007.04.06. 22:26
Én is ma voltam kint, az északi oldalra mentem, de egy körre átnéztem délre is. Napközben többször is szerelték az északi oldalon a csúcsra menő lift elektronikáját,(az űlős már csak egy rom, évek óta áll, a csúcsra egy új korongos doppelmayer jár) és amikor kérdezték mikor fog indulni csak egy szétárt kar volt a válasz. Du 2 körül indult el folyamatosan én akkor néztem át. Szerintem komoly mázlitok volt hogy megcsinálták és nem kellett gyalogolni.- Egyébbként fél 5- kor indultam Budapestről és már nyolckor a Zahradky parkolóban álltam, teljesen szabályos közlekedéssel.
Legutóbb kis pénzű egyetemistaként a kilencvenes évek elején voltam it, és szerencsére nagyon sok minden változott. Reggel fél kilenckor minden pálya tökéletes állapotban volt, de hát sajnos a meleg és a sielők 1-2 óra alatt szép buckákat tudnak "varázsolni". Számomra ez most egy próba volt, és hétköznap pár napra máskor is jövök majd akár családdal együtt is. Hosszabb időre és hétvégén marad Ausztria.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.