Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

kranic roland által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
kranic roland
5 élménybeszámolót írt
5
22 éve tag
2004.12.19. 07:59
SL skier!

Egyrészt a lécek már elkeltek,ha megnézed a fórumot!Az Elan-nál beletrafáltál, a Völkl-nél Tanja Poutiainen,(ha nem is a lábukról),de az Ő gyári versenylécsorozatukból voltak a lécek!
Úgy látom ezen hozzászólásokból nem nagyom jött le ,hogy miről is beszéltem, és vannak még homályos pontjaid,lehet hogy én fogalmaztam rosszul!Ha gondolod és van időd, akkor ha akarod kijöhetsz velem a gyárba és akkor a saját szemednek talán jobbal hiszel!Aműgy ha kicsit jobban elolvastad volna a hirdetést:Kereskedelmi forgalomban nem kapható!
Lehet hogy Neked ez tűl magas, hogy mit is jelent ez,akkor ezer bocs!
kranic roland
5 élménybeszámolót írt
5
22 éve tag
2004.12.02. 21:13
Hát pont ez az amiről beszéltem!
kranic roland
5 élménybeszámolót írt
5
22 éve tag
2004.12.02. 19:09
Szia SL!

Hadd keserítselek el valóban láthattál ilyen síléceket,sőt nekem is van egy ilyen általad gyári versenysínek titulált elan lécem,de ez messze nem az, amivel a versenyzők mennek!Ha kicsit jobban megnézed azt az elan lécet, láthatod,hogy a hossz is csak úgy van ráírva hogy >165 és semmiféle geometria nincs rajta!Másrészt ha kicsit közelebbről megnézed ezeket a léceket láthatod hogy az illesztések kidolgozása hagy némi kivetnivalót maga után,uszkve II. osztályú!(Nesze Neked Magyar)
Minden egyes versenyléc amiről én beszélek teljesen egyedi kidolgozású személyreszabott az összetétele (famag,titán,fedőréteg vastagsága),a geometriája,a rádiusza,és ilyenekhez normál földi halandó nem jut hozzá!
Valóban hozzá lehet jutni kint Völkl,Stöckl,Fischer,Elan,Salamon,Rossignol,Head, gyári versenyléc utánzatoknak,de ezek sajnos messze nem azok amivel a világkupaversenyzők mennek!
kranic roland
5 élménybeszámolót írt
5
22 éve tag
2004.11.19. 17:04
Majdnem minden sílécnek megvan a maga Top kategóriája,de ezek 10 méteres közelébe nem sok halandó kerülhet,mert ilyeneket kereskedelmi forgalomban nem lehet kapni!És ugye tudjuk a marketingen sem kevés múlik,és ha ugye sikerül megnyerni a világkupa első felét a reklámozásra akkor ugye az a léc attól nem lesz olcsóbb,sőt!!! A másik kérdés viszont ,mint már említettem ,hogy ezek a lécek olyan messze vannak azoktól amelyek kereskedelmi forgalomban vannak,mint Makó Jeruzsálemtől!
Völkl,Elan,Atomic,Dynastar,??????Bocs amiket kihagytam!
Nem azon múlik mi van ráírva.......
kranic roland
5 élménybeszámolót írt
5
22 éve tag
2004.02.29. 11:52
Heliboarding=Kanada
Mistral Kft 76/481-614 itt tudsz bővebb infót szerezni!!!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.