Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Berna által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Berna
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
2011.02.22. 14:37
S.O.S.
Aki ezt elolvassa és tud, kérem segítsen!
Szóval az történt, hogy vasárnap egy magyarországi sípályán hátulról belémszállt egy snowboardos. A jobb karomat érte az ütés nagyobb részben. Ezután percek alatt legyengült a jobb kezem, majd később már mozdítani se tudtam. A veszprémi korházban megröngenezték, de sem a vállam, sem a karom nincs eltörve. Ekkor egy kicsit megnyugodtam. Sajnos az a nagy baj, hogy a karomat vállból azóta se tudom felemelni. Itthon a sebészeten ajánlották, hogy kenjem a Dolobene-ratiopharm gél-lel. Ettől se javul. Ha esetleg valakivel történt már ilyen és tud valami gyógymódot, vagy tud ajánlani kenőcsöt, kérem írja meg! Nagyon megköszönném. Továábi szép napot és balesetmentes síelést/snowboardozást mindenkinek!
Berna
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
2010.01.28. 19:25
Jól van már na! A tv-ben is jól néz ki! De élőben akkor is más! (Igy már jobban hangzik?)
Előzmény: (apricot 82163)
Berna
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
2010.01.28. 17:47
Hali mindenkinek! Egy kis élménybeszámolót szeretnék megosztani veletek. Talán kezdjük ott, hogy a Dél-Alföldön lakom, ezért nem tehetem meg, hogy hetente menjek sielni az Eplénybe. Már a tavaly is sokat hallottam róla, de az idén meg főleg. Elhatároztam, hogy akármi is legyen, az idén kipróbálom. Voltam már Bánkúton, Mátraszentistvánon, Kékesen, most kedden meg szerdán pedig Eplényben. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de a magyar sipályák közül nekem ez volt a legjobb. Szerencsére nagyon szép volt az idő, kedden is, meg szerdán is sütött a nap. Hétköznap ellenére elég sokan voltak, de azért nem volt tömeg és kényelmesen lehetett sielni. Még a Sebestyén Balázs is ott volt, aki sokkal helyesebb élőben mint a tv-ben. Meglepett hogy a kaják közül gőzgombócot is lehetett választani. Ez a gőzgombóc meg a négyüléses felvonó egy kicsit az osztrák sipályát idézte fel. A főút és a bekötőút is teljesen tiszta volt tegnap estig. A mai nagy havazás( ami késett 1-2 napot)nem tudom, hogy mennyire változtatta meg az útviszonyokat. A szállásról csak annyit, hogy a pályaszálláson (Holle Anyó-ban) már ez a hét, meg a jövőhét tele van. A https://www.eplény.hu honlapon több apartmanház, vendégház hirdeti magát, elég jó árakon. Mi a Kökényes vendégházban voltunk, ami 3000ft/fő/éj. Nagyon szép tiszta modern szállás, bátran merem ajánlani mindenkinek. Tömören ennyit szerettem volna megirni. MAGYAROK! Legalább Mi ne fikázzuk az eplényi sipályát! Örüljünk, hogy van aki kézbentartja, törődik vele és még fejleszti is! További szép estét mindenkinek! Üdv: Berna
Berna
4 élménybeszámolót írt
4
14 éve tag
2009.12.25. 18:18
Sziasztok! Ma voltunk Aranyoson, de sajnos nem volt hó, ebből kifolyólag a felvonó se működött. A hőmérséklet is plussz 10 fok körül volt. Az eső annál jobban esett. Szóval a napokban még biztosan nem lehet sielni!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.