Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

borzika által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (11)Időben csökkenő Időben csökkenő
borzika
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.03.26. 02:35
" Csak egy legény van talpon e vidéken...."
Ez Ön kedves "Dézi"! Köszönöm a gyors választ.
A Családom Turán lakik, így,gyerek korunkban,ha nem is síelni,de igen gyakran, mentünk föl a Mátrába kirándulni. Nekem, mindig is a szívem csücske volt!
Szégyenlem bevallani, hogy én ma is síeltem egy hatalmasat itt Olaszországban, és holnap is szeretnék! (remélem nem tűnik hencegésnek?!)Egész februárban a beteg férjemet ápoltam, így most bepótolom a lemaradást.Nálunk,(Artesína) április közepén zárják a pályákat, de az "okosabbak", nyitva tartanak május 1.-ig. Az idén, itt is rengeteg hó esett.
A fórumokra térve, még nem igazodtam el bennük, ezért kérdeztem, hogy melyikre lehet még írni, síeléssel kapcsolatban.Furcsa lenne a Kékestető fórumra küldeni a fényképeimet és filmjeimet.Túlságosan Tisztelem Őket, és elnézést kérek!
Kicsit korai, de Kellemes Húsvétot kívánok az egész Családjának! De addig is, ha sikerül, jó síelést!!!
borzika
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.03.24. 16:59
Kedves "Dezi"! Jól láttam a Kékestető web-kameráján,hogy állnak a felvonók? Vagy, lehet, hogy a kamera csúszott el a felvonóról?
Mivel, úgy látszik, hogy Ön a leglelkesebb, és leginformáltabb,a Kékesi pályákkal kapcsolatban, ha lenne kedves, mesélni valamit, hogy mi a helyzet "odafönn".
Ezen kívül, súgna nekem egy olyan fórumot (elnézést a Kékestől!), ahol még a téma a síelés, külföldi élmények stb.
Üdvözlet a Családjának! Üdv. a Többi Síbarátnak!
Természetesen, Üdvözlet a Kékesi Pályák Üzemeltetőjének!!
borzika
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.03.14. 17:57
Kedves "Dézi". Köszönöm a hangulatos fényképeket! Látszik, hogy aznap, igazán jót síeltek a Barátaival!
( Nekem még nem volt időm tanulmányozni a fényképeim feltöltését.)
Várjuk a következő képeket!Szivesen nézünk mindannyian (síkedvelők), hóval kapcsolatos képeket.
Köszönöm, hogy megosztotta velünk az élményeit!
Csak így tovább, amíg a hó és a jóidő tart!
Jó síelést!!!!!!
borzika
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.03.07. 15:04
Kedves Tőled "dézi", hogy azonnal Válaszoltál!!
Közben én is körbeböngésztem az időjárásjelentéseket, ahol csak bírtam. Állítólag még fog esni hó a Mátrában, a hőmérséklet sem olvasztja el a havunkat egy darabig,mert hideg lesz, így síelhetünk még kedvünkre!!
Jó síelést mindenkinek, és kellemes Nőnapot holnapra!!!!
borzika
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.03.06. 18:16
Sziasztok síbarátok!
Mi újság a Kékesen? Volt valaki fönt mostanában? Milyen a hó? Bírja a "gyűrőrést"?
Üdv. Mindenkinek!!
borzika
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.02.23. 02:54
Minden nap belekukkantok ebbe a fórumba, mert az utóbbi időben csupa jó hírrel van teli. Végre a Kékes "magasan a legjobb". Megérdemli ezt a címet, szemrebbenés nélkül! Sajnos a térdsérülésem miatt,pihennem kell, így, ha ezeket a kedves sorokat olvasom, mint az előttem, lévő üzenet, nekem is eszembe jutnak a régi szép emlékek.Nekem is a Kékeshez, kellemes régi élményeim fűződnek. Én is itt tettem meg életem első "lépéseit" a síléceken. Akkor még nem nyomták le a pályát, de kíválóan lehetett síelni. A csodálatos havas tály, még mindig előttem van. Olyan volt, mintha mindent beborított volna egy nagy hófehér csipketerítő.
Köszönet az üzemeltetőnek! Nekik is biztosan jólesnek ezek a hírek!
borzika
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.02.14. 15:03
Kellemes Szent Valentínót kívánok mindenkinek! (a szerelmesek ünnepe!)
Nekem is jó híreim vannak a Kékesről!
12.-én az öcsém, elvitte a 9 éves kisfiát, esti síelésre. Az unokaöcsémnek ez volt az első síelése az életében.
Mindannyian tudjuk, hogy az első lépések a legnehezebbek. Ennek ellenére a gyerek, megkérdezte az apját a síelés végén, hogy." apa, mikor jövünk megint???" Ez egy jó jel!
A pálya minősége tökéletes volt. Az öcsém szerint, vetekedett, egy jó állapotú Olasz pályával!
Nem könnyű egy pályát, ilyen tökéletesen előkészíteni. Nem elég hozzá a sok hó! Külföldön "hómacska" (a gépet így hívják Olaszországban), vezetéséhez tanfolyamolat rendeznek, vizsgával! Gratulálok annak a lelkiismeretes hómacska-kezelőnek, aki ilyen tökéletesen előkészítette a pályát!! Még kövek sem voltak!
Ráadásul, rajta voltam az interneten, amikor a testvérem ott volt, és élőben követhettem őket a web-kamerán keresztül élőben! A cím: https://www.matralocalz.hu. Itt minden információ, megtalálható, naprakészen! Gratulálok Kékestető!
borzika
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.02.10. 19:34
Sziasztok Sítársak!
Ma belekukkantottam a Kékestető főrumba, hátha van valami változás, vagy valami jó hír. Hát....?!! Azt hiszem még várnom kell egy kicsit a jó hírre! Az a baj, hogy tavasz itt van a nyakunkon, és az a kevés hó is el fog olvadni.
borzika
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.02.05. 21:02
-- Visszatérve a Kékesre! Volt valemelyikőtök mostanában fönt? Riasszatok, ha jó pályaviszonyok lesznek, mert az unokaöcsémnek meg kell tanulnia síelni. 9 éves lesz,és itt az ideje,hogy ráragadjon a "símánia". Alig várja, hogy ismét eljusson a Kékesre. Üdv. mindenkinek!
borzika
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.02.05. 20:54
--
...és milyen jól lehet használni, a Trabant egyes elemeit hókotrásra! Ez nem vicc! Talán Vilmos barátunk többet mesélhetne róla!?
borzika
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2010.02.04. 04:40
--
borzika
Üdv.mindenden sípartnernek!
Én csak most olvastam végig, visszamenőleg egy évre, minden hozzászólást.Hát nem sok jót olvastam ki belőle!
Én is a Kékestetőn kezdtem az első nekifutást, a sí világában.
Annak ellenére, hogy bejártam Európában, egy-két híresebb síparadicsomot, a nosztalgia és a kíváncsiság visszahúzott a Kékestetőre! 2009. december 30.-án felkerekedtem a 8 éves unokaöcsémmel, hogy elkezdjem vele megszerettetni a síelést.Felmentünk Mátraszentistvánra,ahol "ezerrel" fújták a havat. Dugig volt sízőkkell, és igencsak zajlott az élet.
Igazi "Alpesi" hangulat volt, rengeteg hóval. Gondoltam, ha már kirándulunk, a Kékestető magasabban van, ott biztosan mégtöbb havat lőnek.(aznap, kellett parkolót fizetni). Felvettem mindent videóra, mert nem hittem a szememnek. Valami nagyon hiányzott! A hó! Mellette a felirat:" Magasan a legjobb". Arra jó volt a nap, hogy az unokatestvéremnek, meg tudtam mutatni, hogy hogy kell beszállni a csákányos felvonóba, meg a tányérosra.
Volt egy-két vakmerő szánkózó, aki próbált lesiklani a göröngyös jégfoszlányokon. Végül is tiszta levegő volt és jót sétáltunk a füvön, a többi kirándulóval.
A Kékestető egy Nemzeti Kincs, ami rengeteg munkát adhatna a helybelieknek, hírnevet az országnak, és a sok pénzt az üzemeltetőnek, amit a Magyarok kivisznek síelni külföldre! Nem is Hiszitek, hogy akárhova megyek Európában,bármelyik síparadicsomban, dugig van Magyaroknkal.A Magyar, az okos ember! Ha lennének, csak egy kicsit jobb körülmények a Mátrában,kevesebben vinnék ki a pénzüket külföldre!
Kékestető, egy csodálatos hely! Kívánom az üzemeltetőnek,a saját, és a mi érdekünkben, egy kis hasznos ötlet ellesése, a konkurenciától. Egy kis szakmai látogatás nem ártana. Elég lenne átutazni Semmeringbe. Nem hiszem, hogy az üzemeltető társaság, szivesen olvassa, az igen gyakran írt negatív véleményeket. Mi tudjuk, hogy a jószándék meg van bennük, csak hiányzik a tapasztalat! Remélem, ezzel nem sértettem meg senkit,mert nem ez a célom! Csupán szeretnék jó munkát kívánni, és eredményképpen jót síelni. A jövőben pedig nyugodt lélekkel ajánlani a barátaimnak is a Kékestetőt!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.