Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Komi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Komi
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.03.04. 10:07
Elfogultak vagytok és kész!

Én a kiírásokat kritizáltam, egyébként meg egy jóbarátom volt a héten Eplényben és ugyanezt támasztotta alá. Elég csak a webkamerát megnézni: látszik a hóágyúk mellett a föld, kb. 20-40 cm lehet a hóvastagság. Másrészt meg érdekes módon levették a honlapjukról ezeket a torzított adatokat! Ennyi! KCsabika! Képzeld a Mátrában elképesztően jók a hóviszonyok és csak tájékoztatásul közlöm, hogy ott már lassan egy hete fagypont alatt és közelében van a hőmérséklet, ráadásként még egy csomó hó is esett. Ezt benézted! Ha rámszólsz miért nem megyek a Bakonyba, akkor én is rád szólok, miért nem mész a Mátrába síelni?! Nekem jó indokom van rá!

Nemfogok vitatkozni értelmetlen és felesleges dolgokon, főleg nem veletek akik mélyen elfogultak vagytok Eplénnyel szemben. Bocs, hogy bántotta az emberi jóérzésem az igaztalanság! Bocs, hogy én a realitások talaján mozgok!

Vége!
Előzmény: (KCsabika 86561)
Komi
2 élménybeszámolót írt
2
14 éve tag
2010.03.03. 20:48
Először is gratulálni szeretnék a Síaréna üzemeltetőinek, hogy a kis dombjukon ilyen jól tartják az egyes pályán a havat, ilyen meleg időben is.

Másodszor pedig a következő kiírást illetném egy elég erős kritikával:
"Kiválóan sikerült a ratrakolás, sikerült a pálya nagy részén "eltűntetni" a koszos, barnult foltokat. A pálya felső részén 40-50 cm, az alsó részen 100-120 cm az átlagos hóvastagság, azaz elmondhatjuk, hogy 15 napos felmelegedést sikerült átvészelnie a teljes 1-es pályának. Jön a hideg, egyre bizakodóbbak vagyunk!"

KÉRDÉS: a 15 napos meleg és sok-sok eső érdekes módon Eplényben nem olvasztotta a havat?

Néztem egy csomószor a webkamerájukat és nekem ne próbálja meg senki bemagyarázni, hogy egy méter meg félméter havuk van!!! Nem kellene ilyen durván félrevezető adatokkal néhány sízőt és boardost oda csábítani! Egyébként sem az a lényeg, hogy hány centi havuk van, hanem a minőség! Ha lenne is egy méter havuk, ami ilyen időjárási viszontagságok mellett LEHETETLEN, akkor is az ilyen melegben latyak nem pedig hó tehát nem hóvastagság, hanem latyakvastagság. Ráadásul én még olyan havat nem láttam, amin ekkora sárfoltok tündökölnek. De lehet tudatlan vagyok és ott havas eső helyett, saras eső esett.

A nyitvatartott napokról meg annyit, hogy pont nemrég írták a honlapukjuk fórumában: inkább 60-70 napos jó szezon mint 100 napos szezon rossz pályákkal. Ebből is látszik, hogy DUMA AZ VAN, miközben a minőség folyamatosan romlik (nyílván erről az időjárás tehet), de legalább ne reklámozzák már ezt úgy, hogy milyen királyak vagyunk, meg milyen hosszú szezonunk van, meg mennyi havunk, meg hadd ne folytassam.

Sokat csúsztam idén a Síarénában még jó volt a hó, meg korrektűl azt írták ami van, DE most inkább megyek a Kékesre vagy inkább a Síparkba, ahol most is hóágyúznak és tényleg jók a pályák, igaz ők nem "HóÓriások" náluk csak 30-60 cm hó van, az viszont minőségi!

Erről ennyit. Előttem a szezonvégére leírta magát a "magyar hóóriás".

Üdv,
egy lelkes boardos
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.