Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

beppehu által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
beppehu
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
Topik: Sachticky
2012.01.04. 09:22
Igen, lehet!
Előzmény: (pube 128840)
beppehu
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
Topik: Sachticky
2011.12.26. 20:41
Mindenkinek boldog karácsonyt és boldog új évet kívánok!
A mai nap voltunk Sachticky-ben és úgy gondoltam ,hogy élményeim megosztanám veletek.
Szeretném előre bocsátani, hogy - hajlott korom ellenére -kezdő síelő vagyok, tehát komoly szakmai elemzéseket ne várjatok tőlem, szempontjaim is nyilvánvalóan ezt a sítudást tükrözik.
Összességében nagyon tartalmas napot töltöttünk itt el, bár az időjárás kicsit tréfálkozott velünk - reggel majdnem szikrázóan sütött a nap, a nap folyamán aztán százméteres sávokban hullámzottak a hegy körül a ködfelhők. Érdekes is volt, kicsit furcsa is volt, de igazából sportteljesítményünket túlságosan nem zavarta.
Az összes pálya üzemelt, látszódott, hogy a pályákat tisztességesen kezelik. A személyzet segítőkész volt, miután - alapvetően a helyismeret hiánya miatt - egy-egy kényszer felvonó elhagyási manővert produkáltunk... A központban tárcsás felvonók vannak, de egyetlen közös, elindulási jellemzőjük, hogy nincs közös jellemzőjük... Az általunk használt felvonók ugyanis eltérően viselkednek az első 5-15 méteren, de a tanulópénz befizetése, valamint a kezelői magyarázat után a profizmus átható illata vett már körül minket!
Nem volt jellemző a sorállás, gyakorlatilag folyamatosan lehetett körözni.
A terepen előforduló népesség, sítudását tekintve akár egy reprezentatív felmérés mintájaként is szolgálhatott volna, kezdőtől egészen a komoly tudású síiskolásig mindenki előfordult. A mai nap alapvetően helyiek voltak a pályákon, de elvétve azért magyar szavakat is hallottunk. Állítólag angol beszéd is volt, de azért állítólag, mert ez én voltam és állítólag senki sem jött rá. Mármint az angolra...
Szerintem jó kis hely ez, egy-egy napra kiváló választásnak tűnik sítudástól függetlenül (0 km-eseknek azért nem ajánlom). Közel van és nagyon hóbiztosnak tűnik a hely. Figyelembe véve a besíelhető pályahosszakat és a jegyárakat is, nem bántuk meg, hogy itt gyűjtöttük ma a km-eket.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.