Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Stevie.Bp. által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (9)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stevie.Bp.
9 élménybeszámolót írt
9
11 éve tag
2019.02.20. 12:51
Pályán állításról szó nem volt, fagyott, dermedt bakancsot zord körülmények között, féltérdre ereszkedve, csavarokat szétbarmolva, bütyköt leverve, sem ideális körülmény. És igen. Jó ha van segítő!

Profilkép valós. Civil bőrcsizmára volt rászíjazva a léc, ami estére rendre elázott, de kit érdekelt, mint ahogy az sem, hogy le van szakadva az egyik kantár. :)
J.I.
Stevie.Bp.
9 élménybeszámolót írt
9
11 éve tag
2019.02.19. 09:06
Kicsit összetettebb. Van olyan baki akol csak az egyik oldalon lehet ezt a funkciót állítani. Értelem szerűen, a gyárilag előállított oldal irányú dőlésen lehet +/- irányba módosítani. Vannak bakancsok ahol ez 2, van ahol 3 állás biztosított. Ahol mindkét csuklópont állítható, ott ez a dőlésszög még több variációban lehetséges. Egy egész napot el tud venni ennek beállítása. Ugyanazon pálya, ugyanazon szakaszán, ugyanazon körülmények között kell a beállítási lehetőségeket kipróbálni. Csak így lehet a különbségeket értelmezni és meghatározni a számunkra ideálisat.
J.I.
Előzmény: (joce29 204899)
Stevie.Bp.
9 élménybeszámolót írt
9
11 éve tag
2017.01.07. 22:26
Érdekes és tanulságos okfejtés. Véleményem szerint kissé túl van exponálva a téma. Ha abból indulunk ki, hogy egy átlag magyar évente 5-7 napot síel, kár minden erőfeszítés a rendelkezésre álló technikák és technológiák ilyen magas szintű kiértékelésére. Eszembe jutott egy történet. A kilencvenes évek legelején, egy haveromnak olyan profi Hifi cucca volt, hogy egy másfél szobás kecót lehetett volna belőle venni. Aranyból voltak a csatlakozók. Csak a jack dugó volt majd 10 deka. A gyereknek nem volt abszolút hallása, nem hallgatott komolyzenét, házibuliban meg olyan hamisan énekelt, hogy a szomszéd kutyák nem győztek vonyítani. Nem tudott különbséget tenni a gyári és az írott CD között. Ezt csak azért írtam, mert nem csak a síelés, hanem szinte minden területen felesleges dolgokat vetetnek meg velünk fogyasztókkal a gyártó cégek. Van egy szint ami után műszerek nélkül az ember nem képes különbséget tenni. Érdemes emocionális oldalról megközelíteni a témát és csak az számít, hogy nekünk mi a jó. Essen a hó! Jó csúszást mindenkinek! :)
Stevie.Bp.
9 élménybeszámolót írt
9
11 éve tag
2016.11.12. 10:46
Biztonsági felszerelést tilos javítani! Ugyanazt a biztonsági tanúsítványt ki tudja állítani a javító, átalakító cég, mint a gyártó cég? Miért tört le a csatja? Talán elérett a műanyag? A sisak többi eleme biztos hogy nem érett el? Tényleg ezen a költségen múlik? Tegyél fel egy csomó kérdést, ha sok a kétség, vegyél újat! Jó csúszást, essen a hó!
Előzmény: (minerel 190133)
Stevie.Bp.
9 élménybeszámolót írt
9
11 éve tag
2016.01.26. 13:52
Miért nem a hölgytől kérdezed? Kiválasztottál három hasonló paraméterekkel bíró lécet, kérdezd meg a leányzót, neki melyik tetszik. Esetleg melyik passzol a dzsekijéhez, sapkájához stb... Uraim! A hölgyeket nem a lóerő, meg a nyomaték érdekli, hanem a formaterv (design). Egy csajos síléctartó még illik hozzá, amit úgy is Te fogsz cipelni. Üdv, jó csúszást! :)
Előzmény: (Duwa 186764)
Stevie.Bp.
9 élménybeszámolót írt
9
11 éve tag
2016.01.10. 09:40
Láttam én már gyereket oktatni teleszkópos horgászbottal, kihúzható kutyapórázzal, pálya széléről levágott husánggal. Egy közös volt. Magyarok voltak. Kreatívak, buheraprofik. A lécedet otthon felejtheted, de a kábelkötegelőt és a szigszalagot soha. :) Jó Csúszást!
Előzmény: (sztomi 185847)
Stevie.Bp.
9 élménybeszámolót írt
9
11 éve tag
2015.12.11. 16:10
Ezeket a léceket a széleskörű felhasználás jellemzi.

http://haerdekel.hu/vagany-keritesek-hasznalt-sportszerekbol/
Stevie.Bp.
9 élménybeszámolót írt
9
11 éve tag
2015.11.29. 09:51
Érdekes áruház a Hervis. Bármilyen terméket kiválasztva, azt összehasonlítva a márkanevéhez tartozó szaküzletben kapható ugyanazon termékkel, nekem még soha sem jött ki számomra kedvezőbb ár. Igaz, én szívesen megfizetem a kicsi sportszaküzletek személyzetének szakértelmét.
Előzmény: (maci-laci 184325)
Stevie.Bp.
9 élménybeszámolót írt
9
11 éve tag
2014.01.19. 14:31
A cél szentesíti az eszközt! Ha a mozgás öröméért, vagy a síelés szépségéért választottad ezt a verseny/szabadidő sportot, kikapcsolódási formát akkor bizony teljesen mindegy milyen kabátod van. Fázni nem fogsz, legfeljebb ha abbahagyod a mozgást. Tény, hogy az emberiség nem a tudomány és a technika révén vészelte át a nagy hidegeket. Anno amikor még nem volt légáteresztő, lélegző, víztaszító, vízlepergető, intelligens, csodakelme akkor is éltek emberek a hegyekben meg az extrém sarkvidéken. Nem gondolom, hogy a globalista marketing által kihangsúlyozott és méregdrága kabátod fogja biztosítani a felhőtlen kikapcsolódást és felejthetetlen élményeket, nem beszélve azokat a távol keleti körülményeket ahol ezeket készítik. Gyerekként mindenféle divatozás nélkül egész napokat töltöttünk a mínuszokban, úgy hogy a takony rá volt fagyva az arcunkra, a nadrágunk szára kopogott, a kötött sál pedig úgy nézett ki, mint egy fagyott pulikutya szőre. Este minden megszáradt a kályha mellett a szék karfáján, majd másnap minden ott folytatódott ahol tegnap abbamaradt. Ma már persze más a helyzet, mindenki a „legjobbat” szeretné. Szerintem a luxust felejtsd el, inkább abból a pénzből a jövő évi sí utadat finanszírozd. Egy szerényebb árfekvésű cucc is simán megfelel a célnak, legfeljebb ha eltaknyolsz, nem fog zavarni, ha kiszakad itt-ott. Kezdő lévén inkább a bemelegítés, és a helyes mozdulatok elsajátításán fáradozz, figyeld a nagyokat, lesd el a technikát, gyakorolj és élvezd a csúszás örömét. A csajod nem a kabátodba fog beleszeretni. Üdv, Sok Sikert!
Előzmény: (Fari25 167319)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.