Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

EvaDanko által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (10)Időben csökkenő Időben csökkenő
EvaDanko
11 élménybeszámolót írt
11
6 éve tag
2018.03.10. 10:50
Sziasztok! Valaki volt ma itt kint? Érdemes holbap reggel elindulni? Mennyire vizes? Egy kezdő és egy haladó, de terdműtét után először síelő menne/mennénk - utóbbi miatt kimondott fontos lenne a jó hó. Bocs, ha buta a kérdés.
EvaDanko
11 élménybeszámolót írt
11
6 éve tag
Topik: Visegrád
2018.03.10. 10:47
Sziasztok! Valaki volt ma itt kint? Érdemes holnap belevágni?
EvaDanko
11 élménybeszámolót írt
11
6 éve tag
2017.11.17. 11:11
Érdemes a szálláskereső oldalakon nézelődni (booking, tripadvisor, de szerintem itt, az oldalon is van szállásajánló, foglalási lehetőséggel is): mutatják a távolságot, elérhetőséget az általad választott időpontban, illetve sok-sok vélemény is elérhető a vendégek részéről. Én is így keresgéltem. Ugyanakkor például az én időpontomban (március) már egy főnek is alig akadt az általad felsorolt kondícióknak - félpanzió, pályaközeli, nem autóval megközelítős - megfelelő, szabad hely.

Persze abban biztos vagyok, hogy a terepet gyakran látogatóknak vannak "titkos aduászaik", amiket ilyen mindenki által elérhető oldalakon nem biztos, hogy fellelni. :)
Előzmény: (zsoltt 196640)
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
EvaDanko
11 élménybeszámolót írt
11
6 éve tag
2017.11.06. 21:49
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, hozzászólást.

Először is: Budaörsre tervezek menni, a két ünnep között, tehát itthon szeretnék ismerkedni. Az első elképzelésem az volt, hogy Visegrádra költözök ki pár napra, de aztán, mivel Budaörshöz viszonylag közel lakom, inkább átterveztem. (Visegrádra még mindig mehetek utána is -- de nincs autóm, tehát ott is terveznem kell.)
Bízom benne, hogy a budaörsi azért enged belekóstolni, és nem ijeszt el. Évek óta álmom, hogy megtanuljak, most jutottam el ide -- nem szeretnék még jobban parázni. Így is parázok: nem vagyok-e öreg már hozzá stb.
A január-február kiesik egyéb okok miatt, s nem is gondoltam rá mostanáig, hogy menjek... aztán hétvégén arra gondoltam: menni kéne, ha már egyszer az ünnepek között szeretnék tanfolyamra is menni.
Szállást a pályától nem messze foglaltam (vacilláltam sokat ezen is). Indulni hajnalban tervezek, a legkorábbi vonattal, Győrből, így -- ha minden jól megy --, kora délutánra ott vagyok. (Ha közel lesz már az időpont, gondoltam rá, hogy felteszem itt, az útitárs keresőben a kérdést, hogy valaki nem megy-e autóval akkor, amikor én tervezném.)
Kondi: hm... futok. De nem hinném, hogy a síelés bármihez hasonlítható lenne.
(És azért Kreischberg, mert egy ismerős ajánlotta, miszerint ott a kék valóban kékek, továbbá sok a magyar, jó a közösség, a pályák... Egyébiránt: legfeljebb én leszek az a mamlasz, aki áll a hegy aljában és néz felfelé egész nap, mert nem mer belevágni :-)!)
EvaDanko
11 élménybeszámolót írt
11
6 éve tag
2017.11.06. 11:26
Szia, igen! Ezen is gondolkodtam, plusz azon is, hogy mivel tök kezdőként megyek, fogalmam sincs róla, mire kell figyelni, amikor felszerelést próbálok, tehát ha nem kényelmes, amit bérlek, van esélyem a helyszínen cseréltetni (gondolom).
Előzmény: (apoca 196432)
EvaDanko
11 élménybeszámolót írt
11
6 éve tag
2017.11.06. 11:25
Köszönöm! Végül is kora délutáni érkezést tervezek, tehát aznap délután utána tudok ennek járni (remélem).
Előzmény: (- Marky - 196430)
EvaDanko
11 élménybeszámolót írt
11
6 éve tag
2017.11.05. 16:19
Olvasom egy másik fórumban, hogy felszerelést -- léc, bakancs -- érdemes kint bérelni. Nincs abszolút ilyen tapasztalatom, nemhogy a környéken, de sehol. A kérdésem az lenne, hogy St. Lorenzen ob Murau/St. Georgen ob Murau környékén találok-e ilyesmit -- esetleg konkrét ajánlás?
Nem tudom, ez OFF-nak számít-e már, talán nem.
EvaDanko
11 élménybeszámolót írt
11
6 éve tag
2017.11.05. 15:43
Szia! Igen, rosszul írtam, de így néztem én is: online, az ÖBB oldalán már lehet venni jegyet a kis mellékvonalra is. Itthon, nemzetközi jegypénztárban pedig csak az ÖBB által üzemeltetett járatokra.
Remélem, nem tolom el az utazást :-).
Előzmény: (vasssy 196415)
EvaDanko
11 élménybeszámolót írt
11
6 éve tag
2017.11.04. 20:50
Köszönöm, valami hasonlót silabizaltam ki végül én is. Sőt, ha jól értelmezem, az üzemeltető az ÖBB, amire elvben itthon is megvehető a jegy. Legalábbis bízom benne :-)! Köszönöm még egyszer.
Előzmény: (vasssy 196411)
EvaDanko
11 élménybeszámolót írt
11
6 éve tag
2017.11.04. 14:17
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy próbált-e már valaki St. Lorenzen ob Murau-ba tömegközlekedéssel eljutni. Mit ajánlanátok? Márciusban szeretnék menni a környékre. A másik kérdésem a szállásra vonatkozik: Murau vagy St. Lorenzen/St. Georgen ob Murau-t ajánlanátok inkább? Mert ugye előbbiben némileg olcsóbbak a még fellelhető szállások, ám a két település között van öt-hét km távolság. Nem tudom, a kettő közötti közlekedésnek hogyan tudnék utananézni - német nyelvterület, így az angollal még nem értem el áttörést a google-on. Ha bárki tudna infót adni a környező települések és a sípálya közti - nem autós - közlekedési lehetőségről, azt is köszönöm.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.