Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (2367)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
2015.01.04. 12:06
Szia!

Járj ki Visegrádra esténként, ajánlom! Közel van Bp-hez, és olyankor éppen 3ezer a 4 órás jegy, ahogy neked tetszene.
És hidd el, nem fogod unni, még haladóként sem!

A tolókart pedig ne a derekadhoz tedd, hanem a feneked mögé, úgy sokkal kényelmesebb! ;-)

Üdv
Előzmény: (hajbag 176972)
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2015.01.04. 08:08
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Esett a hó! Igaz, hogy nem nagy mennyiségben (5 cm), de aki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem érdemli!

Éjszaka sikerült ratrakolni a pályákat, és erre esett a friss hó, ami ideális feltételeket teremt a sízéshez, boardozáshoz. A szánkópálya újra szép fehér és használható, a snowtubingot is beüzemeljük, 6 felvonóval és 4 pályával működünk reggel 9-től világítással este 9-ig, összes szolgáltatásunkkal együtt (sí és sb iskola, kölcsönző, büfé melegedővel).
Figyelem, 17 órától már kedvezményesen lehet jegyet váltani és 3+1 es akcióval csúszni, érdemes kicsit szervezkedni.

Az út hókotrása megvolt, de fontos hír, hogy a vár felőli hosszabb szerpentin út kb 10 óráig le lesz zárva a belógó ágak miatt, tehát a reggel érkezők a rövidebb feljáratot használják a 40-es km kő után. Az téli gumival jól járható, de azért hólánc biztonságképpen legyen. A hosszabb szerpentinen is megvolt a hókotrás, az ágak levágása után az is használható lesz.

Emberek ébresztő, újra szép fehérbe öltözött a táj a gyönyörű Visegrádon, mi kell ennél több, sílécre deszkára fel!

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
hajbag
9 élménybeszámolót írt
9
13 éve tag
2015.01.03. 22:59
Folytatva hazai síterepgyűjtésemet, a mai napon Visegrádot látogattam meg Eplény, (és még évekkel korábban) Dunakömlőd után. Öröm, hogy kis hazánkban is van lehetőség síelni, a honlapon kezdőknek ajánlják a pályát, és a szélessége miatt haladóknak is. A kilátás valóban ragyogó, és a kezdőknek is korrekt a síterep, de haladóknak nem ajánlom a 2 órásnál hosszabb jegyet, amíg a pálya tetejét nem sikerül megnyitni. Három pálya működött (a bébi gyakorlón kívül), kettő nagyon rövid és inkább zöld, mint kék, a harmadik egy jó kék pálya lenne, csak a hóminőség, és a buckásodás hagyott maga után némi kívánnivalót. A felvonók különlegesek, engem a derekamnál támasztva még nem vitt felvonó, de hamar meg lehet szokni, a személyzet pedig segítőkész. Az Eplényi 5400 FT/4 órához képest viszont az itteni 4000 FT/4 óra ár-érték arányban nem éri meg, max. 3000-et tudnék ide elképzelni. Viszont minden hazai érzelmű síkedvelőnek egyszer azért ajánlom, remélem itthon is minél jobb körülmények között lehet majd síelni! Legközelebb a Mátrát is kipróbálom, kíváncsian várom ott mi fogad :)
TZoli
1157 élménybeszámolót írt
1157
20 éve tag
2015.01.03. 21:46
Valóban a mai napon jó sokan voltunk. Már a 11-es úton nagyobb volt a forgalom, mint Újévkor. Bicikliseket, kocogókat, kirándulókat csalt ki a nap és a plusz 6 fok a Dunakanyarba. A szerpentinen olvadt, de a hőmérséklet csökkent plusz 4-ig. A parkolóban legalább másfélszer annyi kocsi mint tegnap előtt. De aztán láttam, hogy ennek a tömegnek legfeljebb a fele síel. Sokan szánkóztak, snowtubingóztak vagy csak egyszerűen kijöttek a családtagokkal a jó levegőre. A büfé előtti padoknál nagyobb volt a tömeg, mint a sípályákon. Aztán látom, hogy az 1-esre vivő két lift közül csak az egyik működött. Itt jó hosszú sor állt. Mi inkább a 2-esnél kezdtünk, gyorsabban lehetett pörögni. Aztán lecsúsztunk a tányéroshoz, azzal fel a tetejére, le az 1-esen, vissza fel a 2-esnél. Igazi nagy köröket mentünk, míg aztán megjavították az 1-esnél a másik felvonót is. Akkor már pár perces várakozással fel lehetett jutni az 1-esre is.
A pályákra tényleg ráfér egy kis frissítés, de ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat! Köszönet a Nagyvillám Sípálya teljes csapatának! Ugyanúgy a felvonóknál segítőknek mint a büfében helyt álló kiszolgálóknak is. Ma egy kis pihenő időben a fasírozott savanyú ubival különösen jól esett. Szintén a végén a forró csoki habbal.
20150103VisegradBufe.jpg
20150103Visegrad2esnel.jpg
20150103Visegrad2es.jpg
20150103VisegradHofank.jpg
20150103VisegradTanyaros.jpg
20150103VisegradDunakanyar.jpg
20150103VisegradDunakanyar2.jpg
201501033186b.jpg
20150103VisegradVar.jpg
Kanyarsíklub Replaci
1224 élménybeszámolót írt
1224
19 éve tag
2015.01.03. 20:30
Kedves Szabó András!

Engedje meg, hogy egyszerű síoktatóként felhívjam figyelmét arra, hogy a sípályákon történő közlekedést szabályozó legmagasabb törvény a Nemzetközi Sí Szövetség (FIS) 10 pontos szabályzata. Amikor baleset történik, (pl. ütközés által), a bírósági eljárásban ez a törvény képezi az eljárás alapját. https://sielok.hu/rovat/balesetvedelem/cikk/si-kresz/

Maradok tisztelettel és síbarátsággal:
Repárszky László
IVSI (Amatőr Síoktatók Nemzetközi Szövetsége) és SMSZ (Síoktatók Magyarországi Szövetsége ** síoktató.
Előzmény: (BIGSZASZA 176839)
skioutlet
837 élménybeszámolót írt
837
18 éve tag
2015.01.03. 19:46
Mai napon családom kisebb felével kilátogattam Visegrádra.

Nagyon jó érzéssekkel tértünk haza. Öröm és egyben megnyugtató érzés volt látni a tél hangulatát élvező lelkes síbarátokat! Gyerekek, szülők, lelkes nyugdíjasok egyformán élvezték a jó levegőt, a táj szépségét, a mozgás örömét. Nem voltunk kevesen, mégis úgy éreztem mindenki örült a lehetőségnek!

Köszönet a lelkes visegrádi csapatnak! Ha minden igaz, január első fele miatt biztos nem kell aggódni: lesz bőven lehetőség koptatni a havat Visegrádon.
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2015.01.03. 08:27
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Tegnap kiváló síidő volt, sokan használták ki a lehetőséget, minden elérhető felvonónk teljes kapacitással működött, így jelentős sorok nem alakultak ki. Népszerűek voltak a már 16 óra után váltható kedvezményes jegyeink és akcióink, sokan éltek a nagycsaládos kedvezményünkkel is. Este sajnos hozzánk is elért az ónos eső, szerencsére nem nagy mennyiségben, fennakadást nem okozott, a szerpentin utat kellett leszórni a biztonságos lejutás érdekében.

Éjszaka már nálunk is pozitív hőmérséklet volt, így egycsapásra megoldódott a csúszás probléma, a szerpentin út jelenleg gond nélkül járható.

A tegnapi nap felpuhult pályákat sajnos a 7 tonnás gépünkkel nem tudtuk kezelni, de az előző napi ratrakolás után még jó állapotban vannak a pályák. A tegnap esti enyhe ónos eső a felső rétegre fagyott, de ez csak az első csúszásoknál lehet majd érezni, az enyhén pozitív hőmérsékletben a felület enyhén kásás lesz majd. Az ingyenes szánkópályán a hó már elszíneződött, de az ónos eső miatt a csúszás képesség megmaradt, így még használható.

Működik minden szolgáltatásunk reggel 9-től este 10 óráig, 16 óra után pedig már kedvezményesen lehet jegyet váltani nálunk. Ma várhatóan sorállás nem lesz nálunk, 6 felvonóval (B,C,D,E,G,H) fogunk üzemelni 4 pályával (1/A, 2/A, 3/A és 4-es bébi), a snowtubing (hófánk) pályánkat megpróbáljuk újra beüzemelni, talán itt használt az ónos eső.

Az előrejelzések nálunk estére havazást jósolnak, nagyon hiányzik már egy kis természetes hó, és mivel most nem tudunk hóágyúzni, a pályáknak sem ártana egy kis utánpótlás.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
BIGSZASZA
1 élménybeszámolót írt
1
13 éve tag
2015.01.02. 18:16
Tisztelt Gutbrod Rezső úr
Nagyon remek munkát végeztek annak ellenére hogy meglehetősen kevés természetes hó eset, rengeteg embernek családnak kínálnak kiváló szórakozást idő töltést mind a pályán mind azon kívül is ( büfé, kölcsönző stb.) Több alkalommal volt szerencsém önöknél síelni úgy egész napos programként vagy csak az esti órákban ami remek volt, viszont egy apró észrevétel amire szeretnék választ kapni már elég rég.
Azt szeretném kérdezni hogy van e valamilyen szabályzat arra nézve hogy kinek milyen pályát szabad használni gondolok itt arra hogy síelni tudás, életkor, magasság, (gyerekekre gondolok)Mert nem egy alkalommal találkoztam azzal a jelenséggel hogy síelni nem tudó gyerekek a pálya egyik szélétől a másik széléig keresztben botorkálnak sokszor a szülök közreműködésével ami elég veszélyes(1/a pálya)sokan itt tanítják a gyerekeket síelni!!Félre értés ne essen nem a gyerekek ellen vagyok hiszen nekem is van gyerekem de nekem a gyerek biztonsága mindennél fontosabb!! És vagyunk egy páran akik ha oda megyünk síelni a pályára akkor szeretnénk úgy fentről lejönni hogy ne keljen kis gyerekeket kerülgetni és arra vigyázni hogy nehogy valamelyiket elüssük vagy nekiütközzünk, nem is beszélve arról ha valaki fentről jön a piros 1-ről!! Volt olyan alkalom napközben hogy síoktatást tartottak a pályán gyerekeknek ami sehol nincs a szabályzatban vagy csak én nem találtam! Ez azért fontos számomra mert ha oktatás van akkor nem használható teljes mértékben a pálya az összes gyerek előre megy a felvonókhoz ezáltal hosszabb lesz a várakozás és kevesebb a síelés viszont teljes áru jegyet kell váltani!!
Kérem hogyha ideje engedi és tudna pár mondatban válaszolni akkor legyen szíves, köszönöm!!
Ennyit találtam a szabályzatban ami a kérdésemmel kapcsolatos: (A Visegrád Síiskola oktatói és tanulói a felvonóknál elsőbbséget élveznek!
A bérlettel a sípályát mindenki saját felelősségére veszi igénybe és vállalja, hogy a kezelők utasításait betartja, mások testi épségére ügyel, baleset esetén a helyszínt nem hagyja el! Megszegése a bérlet bevonását jelenti és hatósági feljelentést is maga után vonhat!Nincs visszatérítés: rossz idő, sorbanállás, a pályák állapota és száma miatt, a két órát meg nem haladó liftleállás ill. áramszünet esetén, valamint a bérlet elvesztése kapcsán! Kérjük, hogy jegyvásárlás előtt tájékozódjon a pillanatnyi helyzetről!)


Üdv. Szabó András
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
2015.01.02. 09:02
Csak megerősíteni tudom az előttem írókat! Délután 4-8 között síeltem Visegrádon, kb. fél öttől már kivilágított pályákon, és ez különösen nagy élmény volt az év első napján. Fantasztikus volt a hó, egyetlen egyszer sem ért a lécem sem kavicshoz sem máshoz, karcolás nem esett rajta. Tömeg nem volt, a felvonónál néha kellett 1-2 percet várni, de folyamatosan lehetett pörögni. Kihasználva az új tányéros liftet, pár méterrel feljebb lehet jutni, mint a tolókarossal, így nagyobb lendülettel lehet nekiindulni a "nagypályának". Szokásos játék, hogy legyen benne izgalom: hány kanyart sikerült beletenni: 33-as rekordom 34-re döntöttem meg :-) Még el is fáradtam a végére. Mindenkit csak biztatni tudok, hogy próbálja meg az esti sízést Visegrádon, kivételes hangulata van! Köszönet az élményért!

Pár kép, a többi pedig a galériában:
https://sielok.hu/fotoalbum/visegrad-ujev-2015/galeria/

(a tegnap esti képes facebook posztot azóta már több mint 16 ezren látták!)
20150101-163133.jpg
20150101-175017.jpg
visegrad-facebook-post.jpg
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2015.01.02. 08:11
Köszönjük az elismerő szavakat, továbbítom az egész csapatnak, kiváló munkát végez az egész gárda, és ezek szerint meg is van az eredménye, jó olvasni a pozitív véleményeket.

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Sikeres év végén, és év kezdeten vagyunk túl!

Kiváló hóágyús csapatunknak köszönhetően rekord idő alatt készültek el pályáink, gyakran emberfeletti munkával, így már összes hóágyúzott pályánk üzemel a hozzájuk tartozó liftekkel együtt.

A vastag hóréteg a pályákon biztos alapot teremt a tartós üzemelésünkhöz, kis szerencsével még hó is eshet szombat este nálunk, folyamatosan nyitva leszünk, méghozzá ma és holnap 22 óráig, immáron rendes nyitva-tartással.

Fontos, hogy a kedvezményes időszak és az akciók már 16 órától élnek nálunk, így akár egy 6 órás jegyet is lehet délutántól igen kedvező áron vásárolni, és este 10-ig lehet (pénteken és szombaton) élvezni egyedülálló hangulatú esti sízéseinket. Mától üzemel a snowtubing (hófánk) pályánk is, így a természetes havas ingyenes szánkópálya mellett, lesz lehetőség ennek kipróbálására is (ez fizetős), igen jó móka, tapasztalatból mondhatom. Tehát 4 pályával 6 felvonóval sorállás mentesen lehet nálunk az évet kezdeni, működik minden szolgáltatásunk (sí és snowboard iskola, kölcsönző, büfé melegedővel) és a szerpentin úton mindkét irányból téli gumival jól járható.

Emberek ébresztő, ideje észhez térni az új évi kábulatból, és rácsodálkozni frissen született mini gleccserünkre, aki kipróbálja garantáltan nem fog csalódni.

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
TZoli
1157 élménybeszámolót írt
1157
20 éve tag
2015.01.01. 21:19
BUÉK mindenkinek!
Valóban, ma nagyon jó volt a pálya. Kissé borús idő, -3 fok, de nem nagyon lehetett érezni, mert a szél sem fújt. Viszont a hó annak ellenére, hogy technikai, kiváló volt. Jó sokan igyekeztek ki is használni a lehetőséget, de mindenki elfért a pályákon. Minden lehetséges felvonó működött, ki is próbáltuk mindet. Várakozás nem igen volt pár percnél több. Kezdtünk a 2-es pályán, aztán mentünk a nagyra, az 1-esre. Akkor fedeztük fel a új felvonót. A 2-es és 1-es pálya tetején megy keresztben egy tányéros felvonó. Sokkal kellemesebb, mint a karos húzósok. A hozzá tartozó pálya nem túl hosszú, de igen változatos. Sajnos nem lehetett a teljes hosszt kihasználni, mert a teteje még nem volt lehóágyúzva kellően. Így lankásan indul, aztán van egy letörés, ahol igazán lendületesen lehet a kezdéshez csúszni. Gratula a fejlesztéshez!
20150101Visegrad1-es.jpg
20150101VisegradVar.jpg
20150101VisegradFent.jpg
201501013143b.jpg
20150101Visegrad.jpg
20150101Visegrad2-es.jpg
20150101VisegradTanyeros.jpg
origie
7 élménybeszámolót írt
7
15 éve tag
2015.01.01. 20:58
Kiváló a pálya, szuper a hangulat, gyönyörű a kilátás, jó a levegő. Segítőkészek a felvonósok, ügyesek az oktatók, kényelmes a melegedő , olcsó és finom a kaja - nagyon jól éreztük ismét magunkat a visegrádi mini gleccseren. Köszönjük.

Értékelés
***** 5 csillag
szucstamas
49 élménybeszámolót írt
49
13 éve tag
2014.12.31. 18:43
Évbúcsúztató síelés nagyon jól sikerült Visegrádon. Jó hideg, ropogós pálya, szép idő! Gyermekem először nem akart síelni, hanem inkább szánkózott. Kb. fél óra múlva pedig megunta és menni kellett vele a síkölcsönzőbe. Ezután még jobb lett a buli:-).
B.U.É.K. Visegrádnak!
P1160772.JPG
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
2014.12.31. 16:12
A tegnapi nap tényleg parádésan jó volt, időjárás, hóminőség, társaság, minden tökéletesre sikeredett!

A többiek által leírt jó pályaviszonyok ráadásul még igazak is, tehát érdemes kijönni, holnap meg pláne! (Hideg éjszaka, jó hó, délelőtt kevés ember.)

Voltam párszor Visegrádon, már megtanultam, mikor kell erőltetni a dolgot, mikor érdemes menni, és mikor nem.
Na, holnap érdemes...



Ui: Mivel Rezső láthatóan engem tesz felelőssé a holnapi korábbi nyitásért, emiatt tényleg gyertek többen, nem szeretném én kifizetni a várt, de esetleg elmaradt bevételt! :-)

Rezső! Érzem a törődésedet, gondolom ennek semmi köze ahhoz, ahogy tegnap véletlenül fejbevágtalak a lécemmel...
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2014.12.31. 07:44
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Nagyon jó hírrel szolgálhatok az év végén!

Éjszaka fantasztikus munkát végzett a hóágyús csapat, az 1/A pálya feljavításán kívül sikerült belőni a 3/A pályát szinte teljes hosszban, így indulhat az új Doppelmayr tányéros felvonónk is. Ezzel már 6 felvonónk üzemel, így már biztosan nem kell sorállásra számítani nálunk az év végén. A hóminőséget nem akarom én dicsérni, olvassátok el a fórum hozzászólásokat itt, és a https://sielok.hu/forum/viewtopic.php?t=108

Tehát mától már 4 pályával és 6 felvonóval vagyunk nyitva! Ma az év utolsó napján reggel 9-től 16 óráig, 1-én közkívánatra már 11-től este 9-ig lehet hozzánk jönni az év első csúszására. Működik minden szolgáltatásunk, sí és snowboard iskola, kölcsönző, a büfében és még a napos teraszainkon is, frissen sült pogácsa és forralt bor illata árad.

Az új évre még két meglepetéssel is szolgálhatunk, de ezt már nem akarom elkiabálni! (bizonyos kerek szánkópótlóról, valamint egy igen nagy hódombról csiripelnek a madarak, már ha nem tél lenne)

Akivel nem találkoznánk annak az egész stáb nevében Boldog, és hóban gazdag új évet kívánunk!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
16 éve tag
2014.12.30. 18:15
Minerel mindent elmondott......
A hó minősége ultra parádés, menjen mindenki Visegrádra síelni, különben korpás lesz a haja
2.JPG
4.jpg
8.jpg
PEDRO
838 élménybeszámolót írt
838
16 éve tag
2014.12.30. 17:34
like.
Előzmény: (minerel 176594)
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2014.12.30. 15:36
Hideg, hó, napsütés, mosolygó gyermekek, találkozás régi cimborákkal... Köszönjük Visegrád! :-)
-MG-9334.JPG
nyugiba
399 élménybeszámolót írt
399
17 éve tag
2014.12.30. 08:57
Jó hogy megcsináltátok, remélem mihamarabb ki tudjuk mi is próbálni.
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2014.12.30. 08:35
Lackó nagyon ügyes, kilobbizta 1-én a 11 órás kezdést, és milyen igaza van!

Kedves sí és snowboardos barátaink!

Sikeres napon és éjszakán vagyunk túl. Tegnap már 3 pályánk üzemelt(1/A, 2/A és 4), és a fődarab problémás felvonónkat is sikerült megjavítanunk, így sorállás mentes szép napot zártunk.

Az éjszaka szép hideg volt, bár a szélirány nem igazán kedvezett, de felvastagítottuk a 2/A pályát, az 1/A tetejét és a bébi pálya is kapott utánpótlást. Következő éjszaka az 1/A felső szakaszát kell erősítenünk, és kedvező szél esetén a tubing(hófánk) és a 3/A pálya behavazását is el tudjuk kezdeni, remélem lesz rá esély.

Szép téli nap ígérkezik, gyönyörű napsütéssel, összesen 5 felvonóval tudunk már üzemelni, vannak még szabad helyek a sí és snowboard iskolánkban (Az óradíjak a felvonó és pályahasználatot is tartalmazzák!), lehet még csúszkálni a szánkópályán is. A rövidebb feljáratunkon téli gumival fel lehet jönni, a kövezésünknek még van hatása. Reggel 9-től vagyunk este 9-ig nyitva, és 17 órától már kedvezményes hétköznapi árak vannak érvényben 3+1 kedvezménnyel.

31-én 9-től 16 óráig leszünk nyitva és jó hír, hogy 1-én már 11 órától nyitva lesz a pálya, hogy minél többen hódolhassanak az év első napján is szenvedélyüknek. Mi szokás szerint hóágyúzással szilveszterzünk, nekünk ez a szenvedélyünk.

Várunk mindenkit a havas Visegrádon továbbra is szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Előzmény: (Lackó 176520)
elsőelőzőkövetkezőutolsó
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.