Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Útitársak: akikben csalódtunk és akikben nem

ÜZENETEK (33)Időben csökkenő Időben csökkenő
Koty
862 élménybeszámolót írt
862
17 éve tag
2009.02.13. 22:18
Kösz, belétek is : )
Apropó: MinereL, üzembe helyezted már a hótalpakat? Szólj, ha esetleg tesztvezetésre kerül sor!
És még egy: Év végén meg akartuk nézni Krippenstein-t, most egy srác árul 3 db. jegyet, már csak idő, pénz, és társ kellene, hogy elmennyünk - hó már van : )
Robin
2501 élménybeszámolót írt
2501
17 éve tag
2009.02.13. 19:02
Köszönöm az elismerő szavakat Hópasi(Vilmos)és minerel(Lajos) én ugyanezt tudom mondani rólatok !+ rajtatok kívül én is kiemelnék még két embert. mil(Milán) és maci-laci(Laci) barátomat. Vilmos lehet hogy már 2 autónyian is vagyunk márciusra . :)
specialk
78 élménybeszámolót írt
78
18 éve tag
2009.02.13. 16:57
Sziasztok!

Tavaly lemondás miatt a fórumon kerestünk 2 útitársat és teljes megelégedésünkre 2 nagyon kedves leányzó csatlakozott hozzánk. A túra olyan jól sikerült, hogy az egyik srác és lány között még szerelem is szövődött. És ha jól tudom, akkor még egy év után is együtt vannak :D
Szóval a mi esetünk is bizonyítja, hogy többségben vannak itt a normális emberkék :D Aki meg hülye és megbízhatatlan, azt mellőzni kell, ha nem lesz közönsége, akkor lassan lekopik :D

Special K
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
szendre
1058 élménybeszámolót írt
1058
17 éve tag
2009.02.13. 14:34
hehe!
Én is csatlakoznék: Minerel (lalipapi), Pmiki, Koty, Angel79 (alias Bea), Notar, Árpi...és még sokan mások akikkel bármikor mennék csúszni, mert én itt eddig igazából CSAK ÉS KIZÁRÓLAG jó emberekkel ismerkedtem meg!
Arra fórumos sítáborra nagyon beneveznék de még nem tudom lefixálni. (most megyek sérvműtétre)
hópasi
38 élménybeszámolót írt
38
16 éve tag
2009.02.13. 09:47
Úgy gondolom, ha minden a társait semmibevevő, egyedül a saját érdekeit szem előtt tartó figura felkerülne erre a listára az nagyon, de nagyon hosszú lenne. Kérdés, mit tudunk kezdeni ezzel a listával?

Én inkább egy dicsőséglistát, vagy valami hasonlót javasolnék (a régenvolt dicsőségtáblához, vagy „akikre büszkék vagyunk” tablóhoz hasonlóan, he-he).

Ide azok kerülhetnek, akikkel már voltunk együtt síelni, máskor is elmennénk velük és bátran ajánlanánk másoknak is utitársul.

Meg is kezdem a sort az ebben a topicban is szereplő Robinnal, alias Sándor Róberttel.
Korrekt, rendkívül segítőkész, önzetlen sípartnert ismertem meg benne decemberi közös besíelő bulinkon. Persze ezek után márciusban újra találkozunk.

Várom tőletek a lista folytatását, melyre érdemes lenne egy új topicot is nyitni.
Vid
490 élménybeszámolót írt
490
19 éve tag
2009.02.10. 10:53
Nekem innen a fórumról még senki nem okozott csalódást, bár csak 1-2 útitárskeresést bonyolítottam. Szerencsém volt.
Amiről írtok sajnos az egész itthoni társadalomra jellemző. Mármint a másik magas ívből történő letojása. Velem hasonlókat nem csak idegenek, hanem néha régi ismerőseim is eljátszanak.
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2009.02.10. 10:46
Először nekem úgy jött le, hogy nekik már volt szállásuk és ti is oda szerettetek volna menni, de most már megértettem, hogy pont fordítva volt...
Na ez még a jobbik eset, amikor valaki független szervezésben nem megy mégse. Az az igazi gáz, amikor te szervezed mondjuk 2 társaságnak, és aztán ők lemondják. Én 2x jártam így, hogy a barátaink miatt kicsit pironkodnom kellett. Másik topicban téma volt az előleg - na hát az ilyen esetek is megerősítik, hogy sajnos valóban szükséges...
Csiki
42 élménybeszámolót írt
42
19 éve tag
2009.02.10. 10:12
Arról szólt a történet, hogy kerestünk ugyanabban az időben ugyanott sielőket. A netes szállásrendszer alapján sajnos már nem volt szabad szoba nekik. A srác ennek nem hitt, felhívta őket személyesen, vagy e-mailt küldött. Nyilván tényleg nem volt helyük, de ezt már nem írta meg nekem, nem tartotta fontosnak. Kútba esett a dolog. Szóval senki nem vert át senkit, de azért egy üzenetet küldhetett volna, hogy bocs de ez most nem jött össze.
klaci
2873 élménybeszámolót írt
2873
16 éve tag
2009.02.10. 09:21
"A másikkal szintén majdnem együtt sieltem, igaz külön kocsival mentünk volna. Nagyon örült, hogy ilyen olcsó és jó szállást sikerült találnom azon a környéken ahová ők is mentek volna. Többszöri levélváltás után valószínűleg kiderült, hogy mégsincs üres szoba már azon a szálláson ahova mentünk volna,de ezt már nem írta meg, annyiban maradt a dolog. "
Csiki, ezt én nem értem, itt ki vert át kit, vagy mi van?
Csiki
42 élménybeszámolót írt
42
19 éve tag
2009.02.09. 21:59
Öreg, ebben van valami. Én három "leendő" utitársból kettőben csalódtam. Az egyik azt gondolta, hogy a kedvéért 80 km-el hosszabbítom meg a háromórás, 240 km-es utat(egynapos sielésről van szó). Amikor felajánlottam, hogy felveszem útközben egy nekem is útbaeső vasútállomáson, ahova 1 órás vonatúttal eljöhet könnyen és gyorsan, ráadásul ingyen (merthogy vasutasról van szó), válaszra sem méltatott. A másikkal szintén majdnem együtt sieltem, igaz külön kocsival mentünk volna. Nagyon örült, hogy ilyen olcsó és jó szállást sikerült találnom azon a környéken ahová ők is mentek volna. Többszöri levélváltás után valószínűleg kiderült, hogy mégsincs üres szoba már azon a szálláson ahova mentünk volna,de ezt már nem írta meg, annyiban maradt a dolog. Mégegy csalódás jutott még eszembe. Tavaly elajándékoztam 2 db Stubai-ba szóló napijegyemet egy sibarátnak. Mielőtt elküldtem volna, sürgető e-mailt írt, hogy mikor postázom már a beígért jegyeket, merthogy utaznának. Én elsőbbségivel azonnal postára adtam a jegyeket, azóta sem tudom, időben megérkeztek-e, mert semmilyen köszönő levelet nem kaptam tőle. Ezúton üzenem neki, hogy az idén ismét nyertem ugyanide egy sibérletet, de most tényleg ki is utaznék, ugyhogy ha van neki véletlen valami kósza repi sijegye küldje el nekem iziben....:)
Robin
2501 élménybeszámolót írt
2501
17 éve tag
2009.02.07. 19:57
Sajnos nekem is van hasonló rossz tapasztalatom.A szállást előre kifizettem. "Jó" tanulópénz volt ! :(
Bandita
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
2009.02.07. 18:31
Azért ez elég gáz és még annyit sem mondott a csaj hogy b...g. A gyökér:) A fekete lista amúgy nem rossz ötlet de nem biztos hogy megoldható. Gondolj csak bele azt nem lehet csinálni hogy mindenki egyénileg rátehet valakit erre a listára. Ehhez túl sok embernek túlságosan maga felé hajlik a keze, tehát kell valaki aki tárgyilagosan megítéli hogy ki és miért kerül fel erre a listára...úgy is tudod. Viszont van ilyen jellegű tapasztalatom terem bérlés miatt. Amikor a pénzt mindenkinek csak utólag kellet befizetnie a focizás végén minden alkalommal, akkor hol jöttek az emberek hol nem. Vagy nem is szóltak hogy nem jönnek, vagy a foci előtt 5 percel szóltak. Amikor minden hónap elején mindenkitől be lett szedve a suska egyben, akkor természetesen egyből megbízhatóbban járkáltak az emberek. Pár ezer Ft és a banda nagy része gyorsan elkötelezett lett:)) Szóval lehet hogy jobban járunk valami hasonló ötlettel (ha kivitelezhető), mint egy fekete listával amire simán rácáfol a csaj a fórumon, és valószínűleg nem fogod tudni bizonyítani az ellenkezőjét meg hogy mekkora kretén!

Üdv!
Mákosnudli
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
2009.02.07. 12:43
Kedves Útitárskeresők!

Decemberben regisztráltam, majd próbáltam először és egyben utoljára síelni ezen a fórumon keresztül. A sikertelen kísérlet miatt, amit mindjárt röviden elmesélek, vetődött fel bennem, hogy hasznos lenne egy FEKETE LISTA, amin azok a megbízhatatlan emberek szerepelnének, akik jelentkeznek egy útra, majd mások idejét semmibe véve visszajelzés nélkül eltűnnek, így meghiúsul miattuk egy sítúra.

Esetemben Karácsony előtti egyeztetés után, december 27-én beszéltünk meg SkyPe-on "hómanócskával"(Sütő Boglárka) egy háromnapos ausztriai síelést december 28-30 között. A szállást lefoglaltam Göstlingbe, a hóviszonyok ideálisak voltak. Hómanócska azonban 27-e délutánján eltűnt, semmilyen csatornán nem volt elérhető, és nem is jelentkezett. Beugró embert sajnos nem találtam, így a szállást vissza kellett mondani, az út elmaradt.
Az évek során megtanultam, nem érdemes ilyenkor túlzottan aggódni, mivel jó eséllyel nem betegség vagy baleset az ok, hanem maximális egoizmus, mások semmibevétele. Gondoltam várok egy kicsit, hátha ezúttal mégis más a helyzet, főleg mivel "hómanócska" a wiw-re jó ideig nem jelentkezett be, oda írt levelet láthatóan nem olvasta el. Azóta azonban ez megtörtént, választ természetesen a wiw-es üzenetemre sem kaptam.


Első jelöltem a fekete listára:

fórumos név: HÓMANÓCSKA
valódi név: SÜTŐ BOGLÁRKA
fórumon közölt email cím: sutobogi@yahoo.co.uk


Úgy gondolom, mindnyájunk érdeke, hogy a hasonló emberekről tudjunk, ezzel megóvjuk magunkat a nem kívánt élményektől.

Üdv.: Laci
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.