Chopok dél |
| ||
| Üzenet szövege | ||
Tegnap (pénteken) voltam kinn,óriási.Kosodrevinától a völgyig naggggyyyyon jó,a csúcsra csak az ottaniakat engedték fel,mert a hatalmas ködtől a sí orráig sem lehetett látni.Csak a terepet jól ismerőknek ajánlom a Kosodrevina fölötti részt,mert látótávolság zéró.Különben rengeteg a hó,fantasztikusat lehet freeriderezni.Sorbanállás nincs,23 euró a napijegy.Az ülőkés utáni korongos folyamatosan jár,csak az utólsó korongosra nem engedtek rá.A parkoló alatti felvonó is múködik,alig vannak.Nagyon jók a pályák! |
||
Budapestről indulnék szombat (márc. 28) hajnalban freeride hétvégére, egy, vagy két napra. Snowboardos vagyok és kocsi van. Számom 20 916 2202 |
||
A pályák minősége nagyon jó lehet, igaz mi Chopok-Eszakon voltunk, két napon át végig esett, a csúcsra sajnos nem jutottunk fel, mert tejfehér köd volt már 1400 m-en is. |
||
Friss infó a pályákról???? -- winotto@freemail.hu az új cimem |
||
Szia daani! Engem esetleg érdekelne az a hely ha még mindig szabad. koty@c2.hu |
||
4 napos síbérlet még 03.09 és 03.10 érvényes, 2 darab felnőtt eladó 6.000-Ft-ért, ma vasárnap voltunk, -2 -3 fok és végig esett a hó, érdemes kihasználni. 06-30-266-08-53 Tamás |
||
Sziasztok! 14-én megyün Chopok délre egy napra. Van még eg yszabad hely... |
||
autoval megyunk chopokra csut vasárnap ig ha valakit erdekel meg van 1-2 hely autoba |
||
jövöheti tátrai sieleshez keresek meg pár embert lehetöleg autoval jelenkezöt csüt töl vasárnapig menenk akit erdekel irjon digifoto2007@gmail.com ra |
||
Sziasztok! Ha valaki a héten tervez miskolc vagy környékéről csúszást chopok délen,szívesen csatlakoznék költségkímélés szempontjából. Üdv,Isu |
||
Sziasztok! Kiscsati vagyok síelek, a barátommal aki deszkázik,voltunk kint szombaton 02.14. legalább 60 cm friss porhót találtunk ,az erős szél néhol lekapta a pályáról és előkerült ott a jég ,de a szélén elkerülhető volt.Az erős szél miatt nem hogy a fölső felvonók nem mentek de időnként még a libegőst is meg kellett állítaniuk.Krupován (legalsó)viszont 100%-os volt a pálya minősége egész nap:) aminek nagyon örültünk. Erdőben is mentem pár izzasztó kanyart, atom porhó álom szép táj no meg az izgalom ,h kiérek-e :):) Mindent összevetve nagyon jól szórakoztunk. Mikor eljöttünk még akkor is hózott úgyhogy szombaton megint megyünk:):):) Rétságról indulunk eddig ketten vagyunk SZÍVESEN BANDÁZUNK! |
||
Te ilyenkor nem alszol? :))) -- http://www.ho.hu Igyekszem eloszlatni az előítéleteket... |
||
Köszi az infot skacok!;-) Vasárnap megyünk mert változott a project....reméljük lesz egy "kis" szűz hó reggelre és csúszhatunk pár feelinges Chopok déli menetet a Deresen.... |
||
laviny.sk Mivel ez hivatalos lavinainformációs honlap, szükségszerűen kissé precízebb, mint a jasna.sk... Ugyan szlovákul van, de azért ki lehet igazodni rajta, csak motiváció kérdése :))) üdv, deckard |
||
isu, jó kérdés, én sajnos rég voltam. ami gyanús, hogy a jasna.sk-n kb eg hónapja 30-180 cm a hóállás.. ha a Pilisben esett azóta szumma leaglább 30 centi, akkor hogyhogy ott nem? vki volt kint? |
||
Hejhó! Szombaton készülünk egynaposra,valakinek lenne friss infoja mi a szitu odakint? Köszi előre is!;-) |
||
Holnap este indulunk oda, vasárnap felvonózáráskor haza. Két fiú, deszkások vagyunk. Van két szabad helyünk az autóban. Robotikába szállunk meg.(7,5 euro). Ha valaki jönne írjon. gabord18@freemail.hu |
||
A szerkesztőség ezt a hozzászólást kiemelte, és megjeleníti a
síterep értékelés oldalán is.
Tegnap (feb 1-vasárnap) voltam kint. A legfelső, csúcsra vivő F liftet leszámítva mind ment. Leállás persze volt, de nem vészes, max pár percesek. Kb du 3-kor az F-et is beindították, de egy létrával elbarikádozták a bejáratot. Próbaüzem? Gyalogolni nem kellett, oldalazva el lehetett jutni bármelyikhez. A fenti pályák porhavasok, buckásak voltak, néhol érzett, hogy a friss hó alatt kemény, jeges. A lentiek jók, karbantartottak. Idő jó, de délutánra fent nagyon nagy köd lett, semmit nem lehetett látni. Az autóút járható, az utolsó 3km volt kissé jégbordás, de szórva ott is volt. |
||
Sziasztok! Most hétvégén mennénk ki csúszkálni de csak akkor ha működik min az A, B, C lift. Ha valaki volt most hétvégén kint akkor legyen olyan aranyos és írja le a helyzetet. DonTomasso az átszíntezést a Deresre meg lehet úgy oldani, h nem gyalogolsz a B lift tetejétől felfelé? Köszi |
||
A szerkesztőség ezt a hozzászólást kiemelte, és megjeleníti a
síterep értékelés oldalán is.
Sziasztok!Most voltunk kint a délin 2 barátommal hétfőn-kedden, csodálatos időnk volt, jókat csúszkáltunk. Az A lift továbbra sem ment, egy darabig a C sem, de szerintem nem olyan nagy dráma átszintezni a Dereshez, legalábbis mi kibírtuk ;)! A ratrakolt pályák kiváló minőségűek voltak délelőtt, délutánra persze már hagytak kivetnivalót maguk után, de hát nem is miattuk megy az ember Chopok délre..szóval a hegyoldalban azért érződik a havon már, hogy nem friss, kicsit kérges, fagyott a teteje, helyenként töredezett, de voltak olyan helyek is, ahol tökéletes volt, főként a Deres környékén. Sor persze egy szál se, mivel hétköznap mentünk. Való igaz, hogy az árakkal kezdenek kicsit elszállni, de szerintem még így is a Chopok dél a legjobb síterep a világon! ;) Szállás: A Penzion Rojas-ban laktunk Myto-n, apartmanban, 13Euro/fő/éjért, korrekt volt, szép volt, egyetlen dolog, hogy a konyha enyhén szólva nem volt túlzottan felszerelt, erre készülni kell, de ha az ember tudja előre, akkor nem nagy baj ez sem. További jó csúszkálásokat mindenkinek! |

Aflenz - Bürgeralm
Wagrain
Les 2 Alpes
Nassfeld
Tauplitz| Adatkezelés | Szerzői jogok | Médiaajánlat | Hirdetési formák és árak | Látogatottság | Partnereink | Impresszum | Rólunk |