Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Hochkar topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
tibma
60 élménybeszámolót írt
60
10 éve tag
2017.01.31. 13:11
Hát... a 4a pályával nekem nem az volt a bajom, hogy természetes a hó rajta. Szerintem a vonalvezetése, az a rengeteg kanyar, nagyon magas szintű technikát igényel, amivel egy "kék" tudáson lévő ember nem rendelkezik.

Én voltam a csapatban a legalja, azért jöttünk ide, hogy ők élvezzék :))) én meg így jártam... Majd legközelebb.
De köszi a tippet! :)
Előzmény: (RM 193522)
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
2017.01.31. 10:04
A 4a pálya nem meredek, ez alapján kék pálya. Ami probléma, hogy nem hóágyúzott, igazából csak természetes hó van rajta. Ezért ha jegesedik, nem tudják "javítani". Piros 4-est nagyon rendesen karban szokták tartani, ezért bár kicsit meredekebb, de kevés hó esetén jobb rajta lemenni.

Kezdőknek szerintem Lackenhof jobb választás ezen a környéken, ott az kék 8-as pálya nagyon kellemes. Aztán ha már a lackenhofi kék 7-es letörése sem okoz problémát, jöhet Hochkar ...
Előzmény: (tibma 193520)
tibma
60 élménybeszámolót írt
60
10 éve tag
2017.01.31. 09:07
Sziasztok!
Hoztam egy kis élménybeszámolót a hétvégénkről.
Már 2014-ben is érdeklődtem a pályáról és arról, hogy kezdőknek mennyire ajánlott. Nos azóta a tudásomnál csak a félelmem lett nagyobb, ezért aki szintén így van vele, ahhoz szólnak soraim. A 6. piros alján van egy letörés, ami számomra teljesítehetetlen volt, ezért inkább visszagyalogoltam a IV. számú lifthez. Ezzel felmentem, majd a kék 4a pályán jöttem le, ami nagyon nagyon rossz döntés volt, és valójában nem is értem, hogy a 4a pályát hogyan lehetett kéknek nyilvánítani… Rettenetesen nehéz, a nálam sokkal jobban tudók is estek keltek rajta. Ezután a 2 kék már gyerekjáték volt. Ami kimondottan tetszett, az az 5b, 3, 2 pályák sorban csúszása volt, de a kék 1 is teljesíthető volt számomra. Aki kezdőként érkezik annak tényleg érdemes felmenni a legfelső parkolóba vagy ha már ott nincs hely, akkor a VI. lifttel menjen fel és a piros 4-es százszor könnyebb, mint a kék 4a. Én nem szerettem bele Hochkar-ba, pedig az idő, a hó és az emberek mennyisége is ideális volt, de a pályák számomra nagyon nehezen voltak leküzdhetők.
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.