Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Síszemüveg topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
golo
959 élménybeszámolót írt
959
14 éve tag
2017.07.09. 23:27
A 35 eurós, alsó polc, doboz nélküli, Uvex duplalencsés szemüveg nekem évekig teljesen megfelelő volt, sőt, szellőzésben a gagyi szivacs még jobb is mint a vastag. Igaz nem olyan menő. Most egy Electric EGV-ben https://goo.gl/R4uWEV menőzök, ami már drágább volt, majdnem 90 euró :) Nagyon megtetszett a retro hengeres kialakítás és a széles látószög, mire azt mondtam, hogy a fenébe is, ez kell nekem! Ebayen pár dollárért rendeltem hozzá egy halom tartalék lencsét, többféle színben, ami jó dolog, mert a bevonat bármikor lekophat. Előtte üzletben kipróbáltam szférikus kialakítással is, de rosszabb volt. És azt kell hogy mondjam, a régi Uvex lencséje sokkal jobb, és tartaléknak, rossz körülményekre, amikor az új már felmondja a szolgálatot, akkor még előveszem.

A mágneses lencse parasztvakítás, bemegy alá a hó és a jég, akkor is leesik, ha nem akarod, volt valakinek akivel együtt csúsztam, állandóan szidta, panaszkodott, míg végül a hátizsákba rakta és felvett egy hagyományosat.
Előzmény: (Lacquo 188327)
Lacquo
20 élménybeszámolót írt
20
11 éve tag
2016.03.04. 23:27
Kb. 50-60000 Ft-ig (az sem baj, ha 35000 haha:) ) nézegetem a zárt szemüvegeket snowboardozáshoz, RED bukóhoz. Fontos a gyors lencsecsere (sérülés nélkül, akár 1 percen belül, ld. Anon M2 a mágnesen technológiával), ill. az sem baj, ha változó színezetű a lencse(pl. Oakley Prizm). Oakley- és az Anon szemüvegeket néztem, főleg ezek tetszenek. Méretre közepes legyen, ne óriási.

A 2 márka közül melyiket választanátok? Oakley zárt szemüvegeire is jellemző az, ami a többi típusára, hogy ha a szennyeződés rajta marad, akkor az megmarja az megmarhatja a lencsét és felválik egy védőréteg? Már jártam így.

Ha a pótlencsékre gondolok akkor az Oakley sokkal drágább, és nem tudom tud-e annyival többet, mint egy Anon (oké, az Airbrake-ben cserélhető minden alkatrész). Vagy a Prizm lencsével nem nagyon kell ezzel törődni?

Más márkát mit ajánlanátok, ami azért a snowboardozáshoz jobban illik akár márkában, akár designban, tudásban?

Köszönöm!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.