Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Briancon - Serre Chevalier topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Daddy
343 élménybeszámolót írt
343
19 éve tag
2018.02.01. 18:21
Jan.20-tól voltam ott így emlékszem a terep akkori viszonyaira, bár (ha nem tévedek vagy beszélnek rá) én már nem keresem a fekete pálya kihívásait, mert a 70. éves "felfüggesztéseimet, rugózatomat" ha lehet kímélem. Mint korábban írtam, az hogy akkor milyenek voltak a pályák, nem jelentik azt hogy a jövő héten is ugyanazt tapasztalod, ezért az értékelésüktől eltekintenék. Ha "érdekességre" vagy kíváncsi, akkor figyelmedbe ajánlom a Pic De Lyret csúcsról induló feketét amit mindenki máshogy ítél meg. Van aki szerint nagyon jó, mások szerint "soha többet". Megjegyzem, hogy az innen induló pirosat viszont mindenki dicséri (a tériszonyosok kivételével) és én is ajánlom. Elég egyedi a Bachas ponttól a völgy felé vezető fekete, ami induláskor zöldnek néz ki, de utána néhány "fal" késztet átgondolásra a hogyan tovább kérdésben, és a vége felé kipróbálhatod azt is hogy milyen ha szűk a hely. Ezek nem Briancon közeli pályák, de onnan is elég hamar el lehet jutni ide.
Előzmény: (k-balint 198874)
k-balint
24 élménybeszámolót írt
24
8 éve tag
2018.02.01. 12:32
Köszi! Igen, mindenképp megnézem azért a pályát (és persze fordítva is működik, amit írtok: voltam már olyan, keményre fagyott, buckás piros pályán, ami ezerszer rosszabb volt, mint egy tök jó állapotú fekete).

Viszont ha valaki konkrétan emlékszik a terepre, tudtok javasolni olyan feketét, ami a legjobbak közé tartozik átlagos, nem rossz körülmények között? (Holnap indulok, és jelenleg nagyon szép időt, jó havat mutat szerencsére a jelentés.)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.