Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Norcea
14 élménybeszámolót írt
14
11 éve tag
2018.02.14. 13:29
Stuhlecken is rendszeresek a buckák, többek között, de tavaly Leogangban is volt szerencsém legalább 50-60 centis buckákat kerülgetni. Pl. ahhoz képest, hogy akkor február végén plusz 7-8 fokban milyen volt a 3-as piros pálya MSZI-n (teljesen korrekt) és milyen volt két héttel később pár fokkal hidegebben az Asitzbahn alatti piros pálya, hát néztem nagyokat, hogy mi ez a rakat szar. Jó értem, hogy ha ott felbuckásodik, akkor fogja a jónép és átmegy Hinterglemmbe, de próbáljuk már meg értékelni azt ami itthon van. Mert a körülményekhez képest amit itthon "elénk tesznek", majdnem maga a csoda.
Előzmény: (AMDFan 199427)
AMDFan
1 élménybeszámolót írt
1
6 éve tag
2018.02.13. 23:23
Sziasztok!
Nem teljesen értem a negatív kritikákat. Persze elő lehet állni építő jellegű kritikával, de érdemes lenne a helyén kezelni a dolgokat. A magyarországi körülmények között, az is kisebb csoda, hogy egyáltalán létezik ez a 2-3 síelésre alkalmas hely.
Eplényben már voltunk többször síelni, a síparkban most hétfőn voltunk először. Teljesen korrekt a hely. Az a minimális buckásodás ami megjelent a pályán délután az semmi. Ausztriában több helyen voltam már, és szinte mindenhol ennél komolyabb buckásodás volt délutánra a sokat használt pályákon. Ratrakolás napközben? Ritka dolog Ausztriában is, minek elvenni még 1 órát a napsütéses órákból...
A sípark ideális arra, hogy egy hosszabb síelés előtt elhozzuk ide egyszer-kétszer a még kezdő társainkat, elsajátítani az alapokat. Amíg a kezdők gyakorolnak a kék pályán, egészen élvezeteseket lehet menni a piros 3-mason. Ilyen szempontból jobb mint Eplény, mert ott sajnos ritkán nyitják meg a normális meredekségű pályáikat. Mondom, a helyén kell kezelni. Kezdőknek, újrakezdőknek, illetve ad-hoc síelésre ajánlott a közelsége miatt.

UI: tegye fel kezét az, aki síelt már külföldön ilyen tszf. magasságú pályarendszeren, és sokkal jobb volt.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.