Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Versenyzéssel kapcsolatos kérdések topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Símasín hapsi69
13 élménybeszámolót írt
13
8 éve tag
2018.02.22. 15:00
Egy ideális világban feltehetően a nemzetek legjobbjai állnának ki a csapatversenyben is.Nem szép a sztárok "menekülése" és ebben undorító módon sajnos a pénznek is szerepe van.
De valljuk be őszintén,hogy nemcsak a pénz számít,hanem a jóértelemben vett presztízs is. Szép dolog az olimpia ,nemes megmérettetés,de speciel egy VK eredmény nagyobb értékkel bírhat,ezen nem nagyon kell csodálkozni.
Ennek az az egyszerű oka pl. az olimpiánál,hogy az egy nemzetből indulóak száma korlátozott,asszem 4.,viszont így a világversenyen ott lehetnek nemcsak nagy sínemzetek sportolói is.
Egy világkupa futamon jobban összegyűlhetnek valóban a világ legjobbjai ,ott simán tönkreverheti az adott mezőnyt az éppen 5. legjobbnak rangsorolt osztrák is.
Símasín hapsi69
13 élménybeszámolót írt
13
8 éve tag
2018.02.22. 14:19
Gratula az összes kint szereplő olimpikonnak,akik teljesítettek,kockáztattak,küzdöttek!
Akár elsők lettek,akár 30.-ak,akár utolsók,de minden erejüket beleadták.Szerencsére az elsőre is van már példa!!!!
De felháborít az olimpia-turista szereplése,ő maximum paraolimpikon lehetne két kezelés között,ha van kategória a súlyos önértékelési zavarosoknak! És ezúton elnézést kérek rögtön a tisztességes paraolimpikonoktól!
A nagyobb baj az,hogy az önjelölt hülye szereplése sajnos nemcsak a saját hibája,hanem a magyar síszövetség működésének súlyos anomáliájaira világít rá,amit eddig a nagyérdemű elől nagyrészt elfedtek pl. Miklós Edit sikerei.
minerel
3725 élménybeszámolót írt
3725
17 éve tag
2018.02.22. 12:01
Első hozzászólásod első felében akkor miért arról az estről írsz? Aztán meg leb***od a fórumozókat és végül csak a hsz-ed második felében írsz Kékesiről.
Zoltan Koleszar
61 élménybeszámolót írt
61
6 éve tag
2018.02.22. 11:31
NA pontosan ez a Gáz ezzel a félcső menettel, hogy egy ilyen "szakmai" fórumon arról, hogy a Kékesi Marci harmincadik lett szlalomban senki egy szót sem beszél, csak a vélemények a karosszékből, egy olyan "esetre", ami ha megnézed a világkupa eredményeket pl a férfiaknál - hát hogy is mondjam nem példátlan, de semmiképpen sem egyedi eset! - csak a férfiaknál nem jutottak az olimpiáig a félcsőben ezzel a módszerrel. Röviden a 2018 olimpia sí oldalról: Szép volt Marci! s várjuk a csapatversenyt... (ahol BTW a brutál nagy nevek nem indulnak ilyen-olyan okból! Na az inkább GÁZ, hogy miért nem képviseli valaki a hazáját egy csapatversenyen az olimpián! (versus a pénzkereseti lehetőség a köv. világkupán, mert ugye ezért mennek haza) semmint Erzsike kijutása. újra: Röviden a 2018 olimpia magyar sí oldalról: Szép volt Marci! s várjuk a csapatversenyt...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.