Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2017.01.23. 10:26
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Tegnap végre a teljes pályarendszer jól működött, ide értve a profin irányított parkolást is, jól vizsgázott a szerpentin út, ami a hét végén egyirányú volt és végig friss szórást kapott. Mind a 9 db felvonónk és 5 db hóágyús pályánk üzemelt, így jelentős sorállás nem alakult ki a felvonóknál, síoktatásunk szépen működött az új oktató területen 2 db felvonóval, és a gyerekek körében is nagyon népszerű volt a hullám pálya mellett az új "big air" nagy ugratónk (snowpark), aminek a hátoldaláról jót lehet száguldozni a Doppelmayr tányéros liftünkhöz.

Ma is igazi téli idő lesz, kevéssel 0 C alatt van a hőmérséklet és napközben sem fog olvadni a vastagon hóágyúzott pályafelület. Kristálytiszta levegő van nálunk, idáig már nem jut el a fővárosi szmogos levegő, mert a Visegrádi-hegység erdőrengetege jó szűrőként működik. A várhatóan csekély igénybevétel miatt még este is kiváló állapotban lesznek pályáink, bátran el lehet még munka után is indulni hozzánk, Budapestről alig egy órányira vagyunk. Nyitva vagyunk 9-21 óráig, az 1/A, 2/A és bébi pályákkal, 17 órától a 3/a és Doppelmayr tányéros liftünkkel is, szükség esetén hadra fogható nagy tányéros liftünk is félútig. Nyugodt sorállás mentes hétköznap, kedvezményes árak és ráadásul még 3+1 akció is érvényben van. Működik minden szolgáltatásunk, a sí és snowboard iskola (bejelentkezés 06209430505), kifogyhatatlan Nordica kölcsönzőnk, megújult büfénk a melegedővel. A snowtubing (hófánk) pályánk is üzemel és a sípályák melletti, szánkózó területeken is van még hó, kérjük a sípályák bekerített területére ne menjenek át szánkóval, ott tilos szánkózás, kérjük megértésüket.

Érdemes tehát még munka után is kilátogatni hozzánk, buli hangulatú esti sízéseinkre, garantált a stresszoldás és kis szervezkedéssel (3+1 akciónkkal) igazán versenyképes árakat tudunk ajánlani.

Várunk mindenkit szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.