Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
GGregory
67 élménybeszámolót írt
67
6 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2017.12.04. 10:51
Kedves Fórumozók!

Tegnap (vasárnap délután) kint voltunk. Nem gondoltam volna, hogy március 12 után (MSZI) december 3-ig kell csak várni, hogy itthon síeljek. Mi délután 14:30-ra értünk ki, így 1,5 óránk maradt csúszkálni, de az intenzív volt. A pénztárban 1500Ft-os akciós jegyet kaptam :-). A feltételek szuperek voltak, finom süppedős “ratrakolatlan :-)” hó, amit délutánra már jól megcsúszkáltak itt-ott egy két fűszál, a 3/a felső meredekebb része foltosabb volt ezért többen, így én is korábban kiszálltunk a tányérosból (lehet nem voltam elég bátor felmenni). Az 1/a pálya mindkét felvonója telített volt, de még éppen bírta a tömeget, így sor nem alakult ki.
Öt éves fiam először síelt egyedül a bébi pályán, látszott rajta a műanyag pályás rutin. Tekintve, hogy én is és a feleségem is csak próbálgatjuk a síelést, ezért csak minimálisan próbáltuk korrigálni (alapvetően hagytuk szórakozni...), szerencsére 5 perc alatt egy esés és egy sikeres közös felvonózás után már egyedül ment neki (ekkor persze már nem is engedte a segítséget).

Összességében szuper volt, a személyzet segítőkész segítenek, ha kell, talán egy észrevétel lenne, a tányérosnál gondot jelentett a kisebb növésű sítársaknak a tányér magasban való elkapása, így egyszer-kétszer kellett segítenem, de ez benne van egy ilyen társas sportban. Úgy gondolom kisebb gyerekekkel simán el lehet itt tölteni hosszabb időt is (itt biztos nem veszíted el a gyereked, ha nincs köd :-) ). Mi tervezünk visszatérni a szezonban, ha nem is a következő hétvégére amikorra is +9°C-ot jósolnak…
Még 1x köszönet az üzemeltetőknek és a Holle anyónak a lehetőségért :-)

Üdvözlettel,
GG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.