Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2018.03.08. 14:25
Kedves sí- és snowboardos barátaink!

Friss hírek! A hideg eső nem árt a pályáknak, egyébként már elállt!

Több aggódó telefon érkezik, hogy higgyenek e, az 5 db webkameránkon látottaknak, hogy még tényleg összefüggő e a hóréteg a pályákon! Nem csalás, nem ámítás, a képeket nem manipuláljuk! Úgy döntöttem írok még egy hírlevelet, hogy tájékoztassak mindenkit, a hideg eső nem árt a pályáknak. Amúgy a radarokat figyelve, hozzánk nem ért el az intenzív eső, ellenben Budapesten eléggé esett.

Szóval, a vastag hóágyús hó azért nem sérül a hideg esőben, mert egyszerűen átvezeti magán azt, és a talajra érkezve, egyszerűen elfolyik a vízelvezető rendszeren keresztül. Egyébként a tegnap megindult olvadás a pályák szélein volt csak érzékelhető, azaz a sérülékenyebb természetes hó olvadt el, ezért kellett a snowtubing, és a 3/A pályát mára bezárni, azokon ugyanis átfolyik a felsőbb régiókban olvadt víz.

Szóval aggódni nem kell, jól tűri mini gleccserünk a megpróbáltatásokat, folyamatosan üzemelünk, nagyobb kárt csak a meleg szél tud tenni a pályákban, az szerencsére eddig elkerült bennünket. Tehát amit látnak az igaz, vastag hó van még a pályákon!

Várunk mindenkit, továbbra is, szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.