Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2018.03.10. 07:51
4 db pályán még mindig összefüggő hó!

A visegrádi gleccser jól bírja a tavaszias időt, szerencsére az erős szél elkerül bennünket, így nincs jelentős olvadás. Fő hóágyús pályáinkon még mindig vastag a hóréteg, bátran lehet tervezni hozzánk a hét végén. Ma még biztosan lesz esti sízés 22-ig, a holnap estéről reggel adunk tájékoztatást.

Ma is 9-22 óráig leszünk nyitva, az 1/A, 2/A, 3/B és bébi pályákkal. Nyitva a Nordica kölcsönző, lehet jelentkezni oktatásra a sí-és snowboard iskolába (06303905972), a tavaszias időben, népszerű teraszainkon lehet kicsit pihenni a csúszások között, és még teljes kínálattal vár a büfénk is. Sorállás egyáltalán nem várható, akár 7 db felvonónk is üzemelhet, és munkanap lévén, hétközi áraink vannak érvényben, ingyenes bébi pályával, amit a 3+1-es akciónkkal még tovább lehet csökkenteni (felnőtt 2 órás jegyünk 2250 Ft), érdemes hozzánk tele autóval érkezni. A szerpentin út jól járható.

Aki nem hisz a szemének (5 db webkamera), az járjon utána, reméljük sokan megteszik! Érdemes még az esti, kedvezményes időszakban is kilátogatni hozzánk, az este is gyönyörű Visegrádra, 22 óráig vagyunk nyitva, a fővárostól csak egy karnyújtásnyira.

Várunk mindenkit, szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.