Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Visegrád
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Gutbrod Rezső
152 élménybeszámolót írt
152
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Visegrád
2008.11.20. 22:55
Sziasztok!

Nem is gondolnátok, milyen jó volt ma a gyepsí edzés és valszeg egyben szezonzáró az Andrással. Késő délután egy kis esővel zártuk a napot, és nemigen akaródzott mégegyszer visszamenni a pályára. Szivák Andrást persze nem ingatta meg holmi kis eső és szél, úgyhogy nekem is mennem kellett. Meglepődtem, mert este 6-kor szinte langyos szárító szél fújt, ami egy kettő felszárította a pályát, és kitűnő körülményekkel ajándékozott meg minket. A villanyfényben mintha csak esti síelésen vettem volna részt, úgy húztuk az íveket pár kör bemelegítés után. Nagyon élveztem ezt az estét, a végére el is fáradtam.

Úgy érzem méltó befejezése volt ez a gyepsí szezonnak, hiszen a hétvégére már cudar időt mondanak és aligha lesz alkalmas a pálya gyepsízésre. Holnap este már biztosabbat lehet tudni a hétvégét illetően, jelentkezni fogok, hogy mi a helyzet.

Ha minden igaz vasárnap estétől talán már lehet hóágyúzni, majd meglátjuk meddig tart a hideg. Lehet, hogy havazni is fog, így mielőbb nyithat legalább egy pálya.

Box ügyben megpróbálok intézkedni, látom Fazzoletto a Bókay kertben gyakorol, majd felhívom a Kőszegi Jancsit, hogy mit tud javasolni.

Üdv! G. Rezső
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.