Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Eplény Síaréna
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Szarvaskút - Bakony: Az eplényi sípályához legközelebb eső wellness szálloda
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Geza81
1 élménybeszámolót írt
1
6 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Eplény Síaréna
2018.02.18. 17:08
Eplénybe gyakran járunk a családdal. Idén sajnos nagyon megváltozott. Nem azért, mert nem volt hideg és kevés a hó. Eddig is volt már ilyen tél. Csak akkor volt hozzáértés.
A régi főnököt kirakták /biztos volt oka/, de akkor minden logikusan és az én szempontomból tökéletesen működött. Ment az egyes csákányos, így ha leállt az ülős lift, volt mivel felmenni.
Először fújták az egyest, aztán a hetest, aztán a 4-est. Megvolt az összekötés a hetes és egyes között (q3). Most meg ha le szeretnék jutni, mindenképp az egyesen tehetem meg. Sokan vannak ott, késő délután nagy sebességgel jönnek a buckás pályán. Féltem a gyerekemet.
Nem bántani szeretném a fiatal srácokat, akik most viszik a dolgot, de nem jó az irány. Családbarát pálya van hirdetve, de ilyen egyáltalán nincs. A hetesen a csákányos hétköznap nem megy, amiből ott szállok ki a gyerekekkel, ahol szeretnék. Vagy az új két ülésest használom, aminek a teteje meredek, azán az egyik irányba dől, az alja pedig lapos és a másik irányba ferde. Ráadásul a felvonó az alsó szakaszon a pálya közepén megy keresztül. Senki se nézte meg, hogy ez így nem jó? Nem is tudom, hogy ez hogy kék pálya.
Írták előttem, hogy nincs sor a büfében. Igaz, hogy tavaly kicsit kisebb volt a hamburger és nem volt hozzá sültkrumpli, de ha jól emlékszem, csak 650 Ft-ba került. Most 1650. Nem csoda, hogy nincs nagy sor.
Elvesztek a szakemberek? Vagy senki se kérdezi meg a vendégeket, vagy azokat akiket évek óta látok dolgozókat, hogy szerintük jó e, ha már a vezetőség láthatóan nem ért hozzá, csak a szuper reklám van?
Rászántam egy kis időt és bámészkodtam a tanpályán. Kíváncsi voltam, mi igaz abból amit itt az eplényi oktatás topicban írnak. Nem vagyok egy profi síelő, de szemem nekem is van. Amikor egy mellényes oktató maga mellett síelteti a gyereket és ő nyomja össze a kisfiú lécét a saját hóekéjével, már nem kételkedtem :(
Remélem lesz még olyan a hely, mint régebben volt.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.