Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síléc választás

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
vasssy
1780 élménybeszámolót írt
1780
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síléc választás
2017.11.25. 15:03
A profilodból nem derül ki hol és mennyit síelsz, ennyi infó alapján nehéz tanácsot adni.
A freestile léc nem feltétlenül egy rossz dolog, de pl a pályán a technikát fejleszteni nem azzal kell. Ha ilyet vennél/próbálnál és nem kimondottan ugrálni, trükközni kell, akkor ne középen legyen a kötés.
bouquetk-nak igaza van, hogy ezek az allmountain lécek inkább a pályasízésre alkalmasak, de ha nem kimondottan pályán kívül akarod használni, akkor teljesen jók. Ha ilyen mellett döntesz, ne félj a szélesebb, 80-88-as közepúektől, nem kevésbé jók a pályán.
Vantage-el egyszer mentem havazás után, a pályateljesítményéről nem tudok nyilatkozni, de ezek a (kb) 95-ös közepű freeride jellegű lécek szerintem sokszor "allmountainesebbek" mint pl a Nomad.
A legutóbbi tél nem kényeztetett el sok hóval és szabadidőm sem sok volt pályán kívül síelni, de márciusban elkezdtem a Venturival oktatni és amikor volt egy kevés idóm, akkor is azzal mentem. A puhább tavaszi pályákon, az összes eddigi almountain lécet veri amivel eddig mentem. A rádiusza 15m, a tavaszi hóban meredek pályán szinte funcarving íveket lehet vele húzni, de keményebb (persze nem jeges) pályán is jól lehet vele síelni, persze azért érezhető, h nem ez az igazi közege. Én a 82-es közepü lécemet el is adtam, bár nekem van emellett másik lécem pályára.
Ha van rá lehetőséget, próbáld ki mindkét kategóriát mielőtt döntesz, akár úgy, hogy pl a következő síelésre bérelt lécet viszel.
Előzmény: (simikeke 196813)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.