Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lopas!!!!

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
maci-laci
3532 élménybeszámolót írt
3532
18 éve tag
2015.04.06. 20:37
Sajnálatos és elítélendő az ilyen cselekedet, de a mondandó második fele egy nagy lufi aminek semmi értelme."Elmondások szerint" nekem elég gyenge lábakon áll. Történt egy lopás amit nem lehet tudni, hogy ki követett el, az írásodból ennyi jön le a többi csak feltételezés. Természetesen volt már rá példa, hogy honfitársaink eltulajdonítottak felszereléseket, de ez elmondható más országok lakosairól is. Itt a honlapon is többször olvashattunk már erről.
illeskese
148 élménybeszámolót írt
148
13 éve tag
2015.04.06. 16:40
Ez sajnálatos, de ha nekem ilyen drága holmiaim lennének, mindenképp a szobában tartanám őket.
turulmadar2015
1 élménybeszámolót írt
1
8 éve tag
2015.04.06. 11:19
LOPAS: apr.4en 5par silecet loptak el a Sundance szalloda tarolojabol (Turracherhöche), es termeszetesen a legujabb 5par lecet. ATOMIC REDSTER Doubledeck SLIII, ATOMIC FIS SL Marcel Hirscher Limited Edition, stb.
A szomoru az, hogy sajnos vannak olyan hazai sielok, akik a barati kor elott el kell hogy jatszak ,hogy milyen menok , es sielni jarnak Ausztriaba, de mivel tudjak hogy 1 hetes kiruccanas tobb szazezer forintba kerul, ezert hazaindulas elott a tarolobol par "premium"lecet koltseg kiegesziteskent elvisznek.(tisztelet a kivetel).....ez durvanak tunik, de sajnos igaz....es az ottani sioktatok elmondasa alapjan,volt aki mas borondjeit vitte haza, aztan nagyobb nyomasra, Murauban kitettek egy boltban....Az ilyen senkihazi, arcoskodo embereknek nincs keresnivalojuk a sipalyakon.Udv.,PA
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.