Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Nassfeld
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Chalet Kammleitn - Karintiai nyaralás - 3 éjtől
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
h69
56 élménybeszámolót írt
56
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Nassfeld
2016.03.23. 13:15
Sziasztok!
Vegre sikerult eljonnom NAssfeldre is !!!!
Pihenes nelkul lenyomni 1400 kilometert eleg faraszto, de a szallas az nagyon jo volt, karpotolt. Amiota jarok sogorekhoz sizni, talan ez volt a legcuccosabb szallas. Parkolo, sitarto, bakancs-szarito, billiard, szauna, vagany etkezo, az apartmanban minden ami kell (mosogatogep, mosogep, kavefozo, teafozo, mikrohullamsuto, elektromos kalyha stb stb) . Reggelivel, adoval osszesen 34 euro/fo/ej volt az ar.A haztol 300m-re allt meg a sibusz, ami 10 perc utan mar a 6 kilometerre levo Millenium felvononal tett ki.
A palyarendszer nagyon tetszett, foleg a valtozatossaguk es a sok letoresek.... kisse hianyoltam a fekete palyakat, de igy is nagyon jo. Ahol, pedig raleltunk a fekete 75re ott meg a gondolas felvono miatt nem siztunk sokat, mert nem szeretem lecsatolni a lecet minden ereszkedes utan. Ezert inkabb az 51es es az 1es palyat hasznaltam a legtobbet. A 9es vagy 8as is jo volt, de csak azert mert ott volt a kedvenc huttenk a Garnitzen Alm.
A palyak minosegerol nincs is mit beszelni, mert kozel 3 meteres hovastagsagbal semmi sem lehet kifogasolhato. Jegesedes sehol, kasas nedves ho csak a 80as aljaban volt, de az is elvezetes volt leereszkedni egy faraszto 80-90km sizes utan.....a lenyeg, hogy a pia legyen jo.
Ami nagyon meglepo volt az az, hogy ennyi gyengen sizo emberrel palyan meg nem talalkoztam, - talan azert, mert nincs kek palya - ezert elegge ovatosan kellett szaguldozni. Mentoknek minden napra akadt munka.
Viszont, amiert tobbet nem megyek Nassfeldre, az az, hogy alig hallottam nemet szot. Mar ha Ausztriaba megyek sizni, akkor a baros is beszeljen nemetul (vagy magyarul :D ) , ha cseh, szlovak, lengyel vagy szlovent akarok hallani, akkor elmegyek oda. Viccet fere teve mar tobbszor is megfogadtam, hogy inkabb a kisebb siterepeket fogom felkeresni, mert ott nincs nagy tomeg, hangulatosabb...
Kovetkezo terep celba veve Kuhtai es kornyeke....
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.