Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Utazási irodák vagyoni biztosítéka

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
bkonyi
7 élménybeszámolót írt
7
6 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Utazási irodák vagyoni biztosítéka
2017.10.29. 23:03
Kedves SkiLines - TravelLines, Tisztelt Szabó Kornél Ügyvezető Úr

Minap kértem Öntől, hogy tisztázzuk a kettőnk közti félreértéseket, Ön nem reagált megkeresésemre, így kénytelen vagyok itt a fórumban Önhöz szólni.

Nagyon kérem oszlassa el egyre erősebb aggályaimat, mely szerint az TravelLines - SkiLines nem rendelkezik megfelelő vagyoni biztosítékkal, illetve nem működik a magyar törvényeknek megfelelően:

1. Miért nem kapnak utasaik számlát, csupán foglalás visszaigazolást és nyugtát? A nyugtán miért nem szerepel a cég neve, címe, adószáma?

2. Honnan szerzi 1 bejelentett alkalmazottal az évi 500 millió Ft-os bevételét az Ön által tulajdonolt és ügyvezetett szlovák SkiLines Sro nevű cég, amelynek nincs utazásszervezői engedélye?

Amennyiben nem kapok megnyugtató választ kérdéseimre élni fogok a gyanúperrel mely szerint:

- Ön évente körülbelül 5000 síelő megtévesztésére használja cégeit, a magyar TravelLines Kft-t és a szlovák SkiLines Sro-t

- Ön évi 500 Millió Ft-ot visz úgy külföldre, hogy 5000 síelő befizetett részvételi díja nem kerül be a TravelLines Kft könyvelésébe, hanem egy eltitkolt módon Szlovákiába vándorol egy engedélyekkel nem rendelkező céghez

Úgy gondolom, hogy Önnek mint a legnagyobb utazási iroda vezetőjének - és úgy tudom az iparág egyetemi tanárának - kötelessége a kialakult helyzetet tisztázni.

Tisztelettel kérem, tegye meg ezt, mert célom nem az Ön irodájának lejáratása, hanem az Franciaországba utazó síelők körülbelül harmadának érdekvédelme.

Amennyiben feltevésem alaptalan, kérem használja ezt a lehetőséget arra, hogy pozitívan tüntesse fel irodáját a sítársadalom előtt.

Megértését és közreműködését előre is köszönöm,

Bakonyi Zoltán
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.