Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Lackenhof am Ötscher
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Gasthof Kirchenwirt Lackenhof - panzió Lackenhof sípályáitól 400 méterre
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
HofEE
44 élménybeszámolót írt
44
10 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Lackenhof am Ötscher
2017.12.09. 22:02
No megvolt a mai napon Ötscher is.
Az időjárás szerintem nem volt rossz, egész nap esett a hó, be volt borulva de nem volt túl hideg. Tudom vannak akik csak napsütésben mennek ki a pályára na nekik biztos nem jött volna be :D Délutánra viszont eléggé feltámadt a szél és bizony a nagy Ötscher tetején azért simán volt -12 a szél miatt. Ennek ellenére a lejjebb fekvő részeken jót lehetett csúszkálni, a szélesebb pályák szélein jó kis szűzhavas szörfözés is összejött sok helyen.

A 8 pályából 6 működött, az egyetlen felvonó ami nem üzemelt az a kis-Ötscherre vezető 4-es ülős volt. Tömeg egyáltalán nem volt, nagyon jól eloszlott a nép a pályákon, az egyetlen fennakadást egy magyar iskoláscsoport (ca 50 fő) okozta, akik a nagy-ötscherre akartak felmenni a kétfős lifttel, és mivel ők gyalogosan jöttek minden egyes párosnál meg kell állítani a beszálláshoz a liftet a tetején pedig be kellett lassítani szóval 20 perc várakozás és egy marha lassú felvonózás volt a végeredmény.

Mindent összevetve szerintem érdemes kilátogatni a közeljövőben, nagyon sok hó van a pályán de még így is dübörögtek a hóágyúk, nem lehet panasz a körülményekre!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.