Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyepsí

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
szivak
31 élménybeszámolót írt
31
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Gyepsí
2005.10.21. 14:45
Nyáron este kell gyepsíelni és erős anyagú rövid nadrágban. Ajánlatos nem déli lejtőt választani (pl. a Normafát) és akkor még így is kellemes.
Ár: a védőfelszerelés drágább, mint maga a gyepsí. Maga a szerkezet ritkán romlik el. Használat után ki kell mosni, előtte pedig kenőanyaggal be kell kenni.
Azt a tévedést azért szeretném eloszlatni, hogy csak "karcolni" lehet. Miután jól hozzászoktál a pályához, kitapasztaltad, számodra melyik az ideális kenőanyag, még a mostani keményre száradt talajon is UGYANÚGY lehet vele menni, mint télen. Ugyanazt a "fel-le" mozgást - tehermentesítést - kell alkalmazni. Arról már nem is beszélve, hogy eső után, jól felpuhult talajon olyan bátran mehetsz vele, hogy talán még jobb is, mint télen, ui. nincs hideg, a madarak csiripelnek, szebb a környezet, stb.
Egyébként azt nem szeretném, ha úgy éledne fel a gyepsízés Mo.-on, hogy versenyek lennének. A síelés arra való - de arra nagyon-nagyon jó - hogy bármilyen más sportnál jobban regeneráljon. Valahogy borsózik a hátam attól a gondolattól, hogy mondjuk a Normafánál egy gyepsíversenyen megjelenne egy óriási tömeg, mindenki túlkiabálja a másikat, kirándulók, apukák-anyukák, nagyokos "hozzáértők", még az RTL is megjelenne, szervezetlenség, összevisszaság, pattogatott kukorica, sör... És utánuk sok-sok szemét... Úgy érezném magam, mint a szétolvadt dobogókői pályán egy forgalmas hétvégén. Isten ments! Hagyjuk a versenyzést azoknak, akik értenek hozzá - az osztrákoknak.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.