Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Németország
Bajorország - Garmisch Partenkirchen
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
SonKöl
27 élménybeszámolót írt
27
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Bajorország - Garmisch Partenkirchen
2013.02.21. 21:12
19-én ezt a terepet néztük meg, a DeutscheBahn speciális jegyével, utazás+síbérlet (ez 42Euro volt). Megjegyzem hétvégén reggel Münchenből van egy közvetlen vonat, Hausberg-ig, a síliftekig (Hausbergbahn), így ekkor nem kell átszállni Garmischban.
Nem sokkal 10 óra után értünk oda, s meglepetésünkre hétfő ellenére rengeteg ember volt (a parkoló tele volt), így a kasszáknál kígyózott a sor, negyed órát tuti sorban kellett (volna) állni. Lévén DB-s jegyünk volt, így a fogaskerekű végállomásán már ki kellett váltanunk a síbérletet, s megúsztuk a sorban állást.
A sok ember a pályán is érezhető volt, de jelentős sorban állás a liftek közül csak a Hausbergbahn lift "mellől" induló 6 ülős Kreuzwankl-Ski-express-nél jelentkezett.
A pályákon már délelőtt a kemény alap jött elő, a hó a pályaszélekre került, s ez a nap folyamán nem javult.
A hegyről a völgybe vezető piros és fekete pályák (merthogy léccel csak azokon lehet lejutni a völgybe) élvezetesek, szélesek és remek vonalvezetésűek.
A híres Kandahar versenypályát sajnos nem volt lehetőségünk kipróbálni, mert már elkezdték az előkészületeket a hétvégi versenyre. Nemcsak a tv-n keresztül, hanem a liftből nézve is elég rémisztő volt annak meredeksége... valóban fekete pálya.
Munchen-20130215-0218-085.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.