Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Franciaország
Briancon - Serre Chevalier
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
ipip
40 élménybeszámolót írt
40
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Briancon - Serre Chevalier
2016.02.15. 22:45
Szia Barna,
bocs, hogy csak most írok vissza. Most vettem észre a kérdésed. Mióta visszajöttünk, nem sok szabadidőm volt. :(

Chantemerle részen - ahogyan írtam is, nekem a Myrtilles/Saludes páros tetszett. Mindkettő jó lejtésű, közepesen széles pálya. A Bois des Coqs-ot is kipróbáltuk, lejtése jó lenne, de sajnos nem volt rajta jó minőségű hó, ellenben meglehetősen sok kavics... :(
Draye, Stade pirosak tetszettek. Az Eychauda, Selettes kellemes kékek, s a Cretes tárcsás felvonó melletti Goulet is jó. Monetier-ben a Clos Gaillard-on csúsztunk le, de kissé jeges volt a pálya, nem volt annyira élvezetes.
A Luc alphand-on is lementünk, de nem maradt meg bennem, milyen volt.. A Pylones feketét szerettük volna még kipróbálni, de nem nézett ki jól (kevés hó), így nem reckíroztuk meg.
A Serre Chevalier felvonót én is kinéztem magunknak, de valóban nem ment. A Le Bletonnet melletti Ratier felvonót lehetett használni - kis tojásos-kabinos. Bennem régi Chopok-észak emlékeket ébresztett. :) Szerintem még nem volt csúcsszezon, így azokat, amelyek alternatív felvonó(kk/v)al helyettesíthetőek, nem üzemeltetik.

Mivel - mint írtam - csak két napot csúsztunk itt, nem síeltünk be minden pályát. De szerintem erre a terepre több hó kell, hogy rendesen ki lehessen élvezni a pályákat.

ps: A sí-útvonaltervező nagyon tetszik (honnan, hová, milyen sítudással, milyen pályákon/felvonókon, mennyi idő alatt juthatsz el):

http://live.skiplan.com/moduleweb/2.0/itineraire.php
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.