Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szlovákiai síelés Vonattal?

ÜZENETEK (6)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
2006.01.13. 07:28
Jol kerdezz utana ennek az akcionak! Nehogy a vonaton deruljon ki, hogy megsem ugy mukodik, ahogy szerinted le van irva.
Minket azert akart a kalauz egyszer megbuntetni ERVENYES Budapest-Praga jeggyel mert a jegyen nem egyertelmuen volt feltuntetve, hogy milyen utvonalon megyunk. Azaz mindket lehetseges variacio rajta volt. Az volt az indok, hogy a jegybol nem derul ki egyertelmuen, hogy 100km-t vagy 180km-t megyek vele Szlovak teruleten -> a Szlovak vasutak lehet kevesebbet kap a MAV-tol mint ami jar neki. Ertitek, a jegy mindket iranyba szamomra ugyanannyiba kerul, csak a vasutak kozti elosztas mas. Szerencsere ezt en is eszrevettem meg a Nyugatiban, rakerdeztem a nemzetkozi jegypenztarban, ott azt mondtak OK a jegy, mert mindket verzio rajta van. A kalauz valami irtozatos buntetest emlegetett. Szerintem sajat zsebre jatszott, szeretett volna egy kis plusz EURO-hoz jutni. Nem jott be, akkor hagyott ott minket, amikor mondtam, hogy kifizetjuk a buntetest egy feltetellel, ha irasban megindokolja miert buntetett meg. Na erre azt mondta, indoklast nem tud adni es majd visszajon kesobb. Na akkor lattuk utoljara.
Mondjuk lattam hasonlot mar magyar kalauztol is nemzetkozi vonaton. Ami szomoru, hogy a szlovak kalauz is magyar nemzetisegu volt.(Ennyit az osszetartasrol.)
Kicsit hosszura sikerult, de szerintem tanulsagos.
kerek
104 élménybeszámolót írt
104
20 éve tag
2006.01.12. 19:09
Kedves Turista!
A szlovák vasút honlapján van (más ajánlat mellett) a jasnai ajánlat, sajnos csak szlovák linket tudok adni:
http://www.slovakrail.sk/generate_page.php?page_id=151
turista
7 élménybeszámolót írt
7
18 éve tag
2006.01.12. 17:33
Kedves Kerek, hol olvastál erről a vasutas kedvezményről, tudnál adni egy weblapcímet?
Megpróbáltam rákeresni, sajnos nem sikerült. :(
Előre is köszönöm!
Foglalj szállást a legjobb síterepeken!
KERESÉS
kerek
104 élménybeszámolót írt
104
20 éve tag
2006.01.03. 03:00
Van egy pénztárcakímélő ötletem. A szlovák vasút akciót hirdetett, aki Jasnára megy síelni azt ingyen elviszi bárhonnan Szlovákiából Liptovsky Mikulasra és vissza. Ezzel sokat lehet spórolni ha a határtól indulsz. Azt sajnos nem tudom, hogy ez gyakorlatban hogy működik, pl. hogy igazolod a pénztárnál, hogy Jasnára mész síelni stb., de utána lehetne nézni.
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
20 éve tag
2006.01.02. 14:17
Mi győrből sokat jártunk Donovalyba síelni, persze nem egy napra:-)) Győr-vonat-Pozsony átszállás-Rózsahegy-átszállás buszra-Donovaly útvonalon, hajnali indulással este délután négyre ott voltunk általában.
Amennyire én tapasztaltam tömegközlekedéssel minden jelentősebb helyre gond nélkül el lehet jutni Szlovákiában, ráadásul a vonatok messze tisztábbak, pontosabbak és olcsóbbak a hazai viszonylatoknál.
Szalai Bálint
1 élménybeszámolót írt
1
18 éve tag
2006.01.02. 13:54
Sziasztok kedves Síelni vágyók!!

Lenne hozzátok egy kérdésem, remélem, tudtok nekem segíteni! Most idén először elmennék síelni valamerre a nagyvilágba és én úgy Szlovákiára gondoltam! Abban kérném a segítségeteket, tudtok olyan jó helyet, ami tömegközlekedéssel (vonat busz) is viszonylag könnyen megközelíthető???? Sajnos autó az nincs így igazából ez elég fontos szempont számomra.
De ha már itt vagyok abban is a segítségeteket, kérném, hogy hol érdemes szállást foglalni és egyéb ilyen pénztárcakímélő ötletetek milyen lenne!!!

Válaszotokat nagyon szépen Köszönöm!!!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!! :-))
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.