Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Csorba-tó
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel FIS - pályaszállás Csorba tó síközpont mellett, wellness szolgáltatásokkal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Csorba-tó
2016.04.01. 20:01
Ma itt síeltünk. Tegnap délután kifelé jövet a 15-20 fokok nem túl sok jóval kecsegtettek. Liptovsky Mikulason is 15C körül volt este 7-kor. :-(

Reggel 8-ra kimentünk a pályára. A fenti parkoló nyitva volt. Nem volt tömeg. 8:20-kor kezdtünk a tárcsással, aztán jöttek az ülős liftek. Jó kis Poma arzenál van itt. (Tatra-Poma tárcsás, 4-es és 6-os ülős.) :-) Szerencsére a nap nem sütött nap elején, így kicsit talán tovább bírták a pályák. Amik egyébként reggel se voltak kifagyva. (kb. 5 fok volt) 11-től pedig már elég nehéz volt a hó. Maga az alap egyébként rendben van még teljesen, föld, kő ... nem látszott ki sehol.

Maga a hely jól síelő gyerekkel tetszett. Mivel egy pontba fut az összes pálya nem lehet elkeveredni egymástól. Fiam kedvence a 4-es mellett a Fun Park volt és a 3-as alsó része, ahol a pálya szélében voltak "ugratók", "járatok" ... Nekem a szép hosszú csúszások tetszettek. 1-es majd 2,3,4 variálva. Ami jó még, hogy a meredekebb részein általában szélesebbek voltak a piros pályák, olyan igazi kellemetlen szűkületre nem emlékszem.

A panoráma pazar: síugró sánc, tó, völgy, Alacsony-Tátra. :-)

A völgyállomáson lévő önkiszolgáló étterem elég húzós. 2,5EU a 1/2l-es Sprite, 4,5EU az óriás palacsinta. Ez kb. már osztrák ár, mondjuk szép és modern. Ebédelni lementünk a "bodegákhoz". Ez már jobb árban. Gyros 2,5EU, üditő 1-1,5EU ...

Mi 2-kor jöttünk el. Mivel 4-6-ig focit terveztünk. Sikerült is találni egy profi műfüves pályát Probreziny városrészben itt Liptó-Szentmiklóson meg 4 szlovák srácot akikkel toltunk pár kispályás meccset. Hiába, a foci összehoz ... :-)

Ma már hidegebb volt délután (6-fok). Ha éjszaka fagyna, ahogy ígérik, akkor holnap lehet még egy jó sínapunk Chopokon. :-)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.