Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Csorba-tó
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel FIS - pályaszállás Csorba tó síközpont mellett, wellness szolgáltatásokkal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
WAndrea
1071 élménybeszámolót írt
1071
22 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Csorba-tó
2017.01.23. 17:25
A hétvégét a Magas-Tátrában töltöttük, vasárnap látogattunk el Csorba-tóra. Kellemes csalódás volt, mert meglepően kevesen voltak a sípályákon az ideális idő ellenére. Annál több kiránduló, sítúrázó és sífutó tűnt fel mindenhol a pályán környékén, élmény volt őket nézni. Láttunk olyan családot, ahol papa-mama + 6-10 éves gyerekeik mentek felfelé fókás túralécekkel, de láttunk terepfutókat is a pálya mentén felfelé csapatni. Na, ez egy igazi téli üdülőközpont, ahol a hómotortől a hóraftingig mindent ki lehet próbálni. A tó vastagon befagyva, rajta kb. 20 cm hó, sokan szánkóztak, sífutottak rajta.

A síközpont nem nagy, de a két piros pálya bőven elég egy-két napra, carvingozni tökéletes, mert széles, és jó lejtése van. A kilátás pazar volt, a völgy felhőben úszott, de a pályákat telibe kapta a nap, emellett jó hideg volt, egyetlen olvadó vízcsöppet sem lehetett felfedezni. Délre minden pályát kipróbáltunk és kellemesen elfáradtunk.

A fenti hüttében sokan voltak, de a lentiben nulla perc sorbanállással jutottunk finom ebédhez. Egy leves kb. 3 euró. főételek 7-8 euró körül vannak, de az adagok bőségesek és a környezet hibátlan. Ebéd után már lazábbra vettük, többet fotóztunk és a nap végén még elmentünk sétálni. Gyönyörűen felújított szállodák, információs táblák, hangulatos kolibák, már kevés helyen köszön vissza a retró. Sokat változott az elmúlt években Szlovákia, előnyére!

Képek itt: https://sielok.hu/fotoalbum/csorbato-2017-01-22/galeria/
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.