Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Túrasí felszerelés

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
TZoli
1157 élménybeszámolót írt
1157
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Túrasí felszerelés
2017.05.12. 09:58
A karom rajta szokott lenni a fókán, de lehet külön venni is.
A túraléc hátsó végén ki van vágva egy pár cm-es bemélyedés, ebbe lehet beakasztani a hátsó kampót (ami rajta van a Te általad mutatott ebay-es fóka képén is). Néztem képeket erről az Inuq lécről, mintha ki lenne vágva alul azokon is.
Viszont ezen az ebay-es fóka képén nem láttam Völk patentot. A hagyományos csőrös beakasztó van hozzá. Ez úgy működik, hogy átfűzöd a fókát a gumin lévő alsó, szélesebb acél pánton (vagy lapos karika vagy mi az), a megfelelő hosszban visszahajtod és a két ragasztós felület összetapad. El is vághatod, csak maradjon pár cm, ami összetapad.
Aztán beakasztod alul, a felső csőrös beakasztó gumipántját felhúzod, ráfeszíted, beakasztod a léc csőrére és a tapadásért egy kicsit lesimítod. A visszahajtott fóka olyan hosszú legyen, hogy azért kicsit feszüljön, de ne nagyon, mert akkor nagy erő kell a gumi kihúzásához, és ez esetleg a levételnél a minuszokban nem a legjobb.
A Sarkcsillagos meg megint valami egész más, dobozolt szerkezet. De mint látod, még az eredeti gyári változatban is van a végeken némi hiány.
Előzmény: (JobaRob 195592)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.