Menü ≡
ROVATOK    HÍREK    HÓJELENTÉS    WEBKAMERÁK
TÉLI SPORTOK    FELSZERELÉS    GALÉRIA
JÁTÉK    AKCIÓK    FÓRUM    SZAKÉRTŐK
h i r d e t é s
SÍTEREPAJÁNLÓ
Kreischberg - Murau
A magyarok kedvenc síterepe! 42 km kezelt sípálya, 13 lift!
Lachtal
Hóbiztos sízés 1600 és 2222 m közötti magasságban
Rauris
Titkos tipp családok részére!
Új kiskabinos lift és sípálya!
Donovaly
11 km sípálya & 16 sílift
Budapesttől csak 200 km-re!
UTASBIZTOSÍTÁS -10%
KÖVESS MINKET!
facebook twitter googleplus youtube instagram

Eplény - Intersport Síaréna témájú cikkeink

2018.01.19.
Hat hazai síterepen lehet síelni ezen a hétvégén
Ideális, az idei legjobb síelős hétvége előtt állnak a hazai terepek. Ezen a hétvégén hat síterepünkön is (Eplény, Mátraszentistván, Kékestető, Visegrád, Sátoraljaújhely és Bánkút) lehet síelni. Az időjárás is kedvezőnek tűnik a hétvégére.
2018.01.16.
Eplény nyitva, szerdától már Kékes és Mátraszentistván is
Kezd visszatérni az élet a hazai síterepekre. Az elmúlt napokban hullott néhány centiméter hó ugyan még kevés a boldogsághoz, de szerencsére a hóágyúk ebben a hidegben pótolni tudják azt, amit a természet nem tudott megadni. Eplény nyitva, hamarosan nyit Kékes és Mátraszentistván is.
2018.01.14.
Hamarosan ismét lehet síelni a hazai pályákon
Vasárnap reggelre végre havazott hazánkban is. A legtöbb helyen néhány centiméter hullott, de igazi nyertese a havazásnak a Bükk, ahol a magasabb részeken 25 cm hó is esett. Megérkezett a hideg is, a síterepek sorra indítják be a hóágyúkat, csak napok kérdése, hogy ismét lehessen síelni a hazai pályákon.
2018.01.12.
Eplény: vasárnaptól ismét síelhető az A1-es pálya
Szerencsére véget ér az év eleje óta tartó tavasz, és holnaptól visszatér a tél a hazai hegyekbe is. Hétvégére már néhány centiméteres havazást is várunk, de sokkal fontosabb, hogy végre elég hideg lesz ahhoz, hogy hóágyúzni lehessen. Eplényben vasárnap délben nyit újra az A1-es pálya, a tervek szerint.
2018.01.03.
Itthon: csak két síterep vívja harcát a "téllel"
Nem indult rosszul itthon az idei szezon, de aztán egyre romlottak a körülmények és január elejére már csak két hazai pályán lehet síelni, de természetesen ilyen időjárási körülmények között ott sem ideális a hóhelyzet. Erre a hétre semmi biztató nem látszik, de korai még aggódni, messze a tél vége.
2017.12.24.
Ünnepek előtti körkép a hazai sípályákról
A tavalyi szezonhoz képest idén decemberben a hazai hóhelyzetet tekintve valamivel rosszabbul állunk. Több síterepünk (Eplény, Bánkút és Sátoraljaújhely) is kinyitott jelenleg és néhányan (Mátraszentistván és Kékestető) az ünnepek vége felé tervezik a pályák megnyitását.
2017.12.22.
Hómenők Kupa - a FreeRide Club rendezésében
Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Hómenők Kupa. Az egyre bővülő versenysorozatban mindenki megtalálja a versenytársait, gyerekek és felnőttek egyaránt, amatőr sportolóktól a versenyzőkig.
2017.12.20.
Eplény: nyitás december 21-én, 10 órakor
A bakonyi síterepen csütörtökön, 10:00-kor kezdődik meg a 2017/2018-as síszezon. A kedvező időjárásnak köszönhetően, az elmúlt napokban és éjszaka is sikerült annyi havat gyártani, hogy az A1-es pályát és a T1-es tanulópályát meg tudják nyitni a nagyközönség számára!
2017.12.17.
Havazott hegyeinkben, Bánkút és Pécs vasárnap síelhető
Szombaton komoly csapadékot kapott az ország nagy része, a felsőbb régiókban főleg a havazás volt jellemző. A Mátra és Bükk magasabb részein 15-20 cm friss hó hullott. Havazott a Mecsek környékén is, így a Pécsi Sípálya vasárnap az idén először tudja fogadni vendégeit.
2017.12.02.
Bánkút és Nagy Hideg-hegy is kinyitott ma
Visegrád után ma reggel a Bükkben található Bánkút, valamint a Börzsönyben Nagy Hideg-hegy is beindított egy-egy liftet. Ez utóbbi helyen komoly hótorlaszok alakultak ki a hegyi úton, úgyhogy itt csak gyalog, jobban mondva, túrázva lehet feljutni a hegyre.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Szeretném megkapni a friss híreket és legjobb síajánlatokat.
Elfogadom az adatvédelmi elveket.
Hírlevél archívum »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 407 vendég és 10 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet
A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom. Több infó...