Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Sisakhuzat Sítudás: haladó Snowboard tudás: kezdő
10 éves | Budapest | 10 éve tag
INFÓK
SÍTEREP ÉRTÉKELÉSEK
FOTÓALBUMOK
VIDEÓK
Bemutatkozás
Az Intercover Kft. egy 2013-ben alapított családi vállalkozás, mely célul tűzte ki, hogy exkluzív, kiváló minőségű sport sisakhuzatokat gyártson elérhető áron azoknak, akik sisakhban hódolnak sportszenvedélyüknek. Mára Evercover Helmet Covers márkanévvel a világ 79 országába gyártunk és szállítunk sisakhuzatokat.


Sikerünk titka az, hogy nem szívvel és lélekkel, hanem valódi szerelemmel dolgozunk cégünkön és cégünkben. Rájöttünk, nincs szükség drága sportfelszerelésre és kiegészítőkre ahhoz, hogy valóban örömünket leljük abban, amit teszünk. Semmi más nem kell a varázslathoz, mint egy kis kreativitás, odafigyelés, munka és akarat.


Így született meg a ma már védjegyoltalom alatt álló Evercover Sisakhuzatok, angolul: Evercover Helmet Covers.


Amerikán át Japántól Chile-ig 79 országban találtunk visszatérő vásárlókra, köztük olyan neves cégekkel, mint az IBM, a Google, a Tebodin, az Amplemann, a Lloyds Bank, a Newton vagy akár az Oslói Gyorskorcsolya Szövetség. A világ számos pontján (a teljesség igénye nélkül: New York, Sydney, Prága, London, Melbourne) vannak viszonteladó üzleteink, partnereink, forgalmazóink, melyek száma évről évre nő. Európai, amerikai, kanadai, ausztrál és új zealandi iskolások ezrei viselik évről évre uniformisukhoz illeszkedő sisakhuzatainkat. Több, mint 100.000 eladott sisakhuzattal a hátunk mögött kijelenthetjük, megalkottuk azt a sisakhuzatot, amely minden sport minden bukójára mérettől függetlenül, változtatás nélkül, tökéletesen illeszkedik.


Nagyságunk a kicsinységünkben rejlik: ugyanolyan figyelemmel és törődéssel készítjük el megrendelőinknek az egy-egy darab egyedi sisakhuzatot is, mint a több ezres-tízezres megrendeléseket.


Zászlóshajóként támogatunk magánembereket és nemzetközi szervezetet, akik célul tűzték ki, hogy segítsenek másokon, globális, nemzeteken átívelő kezdeményezésekben, felhívásokban veszünk részt.


Mérhetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy termékeink magyar tervezők ötletei alapján, magyar munkaerők közreműködésével, Magyarországon készülnek.


Az évek során számos elismerésben volt részünk, leginkább mégis arra vagyunk büszkék, hogy a 2016-os évben pályázói lehettünk az Év Széchenyi Vállalkozása Díjnak. Nagyon köszönjük a hatalmas erkölcsi elismerést a Széchenyi családnak, a Budapest Bridge-nek és a bizottság elnökeinek, melyet a Széchenyi örökség folytatásáért és hazánk nemzetközi véráramba való bekapcsolásáért kaptuk.


A rengeteg pozitív vásárlói visszajelzésnek köszönhetően mára bizonyosságot nyertünk afelől, hogy van igény és bizalom kis magyar vállalkozásunk termékei iránt az egész világon.
Adataim
Név Evercover Sisakhuzatok Regisztrált 2013.11.10.
Életkor 10 éves Lakóhely Budapest
Sítudás Haladó Snowboard tudás Kezdő
Foglalkozás Sisakhuzatokat gyártunk és forgalmazunk minden sport bukósisakjához    
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.