Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kedvezményes síelési lehetőségek Stájerországban

2015.11.09.

Összegyűjtöttük a legjobb akciókat, síbérlet kedvezményeket, melyek ebben a szezonban várják a Stájerországba látogató síelőket. Családi napok, bérletkedvemények, bónuszok - érdemes kihasználni ezeket a spórolási lehetőségeket.
Kedvezmény tippek 2015/16 téli szezonra:
  • A Joglland-Waldheimat régióban a 14 éven aluli gyermekek INGYEN síelhetnek a Misenbachban található Wiesenhofer felvonón, ha a miesenbachi Paunger szállodában szállnak meg.

  • Az Almenland Natúrparkban hétfőtől péntekig ingyen lehet síelni és sífutni a Teichalmon, ha az üdülésünket Fladnitz/Teichalmban, Tyrnauban, Nechnitzben vagy Tulwitzben töltjük.

  • Különleges feltételek várják a családokat Stájerország legnagyobb síterepén is, a Schladming-Dachstein régióban. Húsvéti családi akció idén is lesz ingyenes síbérlettel a gyermekeknek, családi bónusz a harmadik gyermektől, fiatal családos bérlet a kisgyermekes szülőknek és hétvégi kedvezmény a fiataloknak a Ski amadé területén.

  • a Schneebärenland azaz Jegesmedve" szövetség 4 síterepén (Riesneralm, Tauplitz, Planneralm és Kaiserau) mindenki ifjúsági bérlettel síelhet 25 éves korig.

  • A „családi napok” alkalmával a Kreischbergen (december 5-től 18-ig és március 16-től április 3-ig) INGYEN síelhetnek a 15 éven aluli gyermekek, ha legalább az egyik szülő vásárol egy teljes árú síbérletet és a család rendelkezik Murtal vendégkártyával.

  • A Grebenzen - St. Lambrecht síterepen az ifjúsági tarifa 28 éves korig érvényes.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Kreischberg Pool Villas
Vadonatúj, luxus színvonalú házak a kreischbergi kabinos alsó állomásától 200-300 méterre. Az exkluzív berendezésű, 8-10 fős házak mindegyikéhez szauna ill. merülőkád v. kültéri, fűtött kismedence tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kirschbaum Apartmanház
6 db felújított apartman Murau központjában, Kreischberg síterepétől 7 km-re. Minden szinten jól felszerelt, közös konyhával, saját utcai parkolóval. Ingyenes WiFi a házban.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartmenthaus Esther
A családias apartmanház Ramingstein 1.000 fős kis településén nyugodt környezetben 4 db különálló apartmannal várja vendégeit. Saját konyha, sítároló, infraszauna, WiFi, parkoló szintén megtalálható a házban.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.