Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kedvezményes síelés az egész családnak

2017.11.02. 2017.12.05. | frissítve: 2017.12.05.

A SunnyCard 8 osztrák családi síterepe kínál hihetetlenül vonzó csomagajánlatokat a mellékszezonban családok részére. Az akció részeként a gyermekeknek 10 éves korig (2008-tól született) nem csak a szállás, hanem a síbérlet is ingyen jár!
Kasberg - copyright Kasberg Bergbahnen
Kasberg - copyright Kasberg Bergbahnen
Kedvezményes árú síbérletek Ausztriában

Az Ausztria különböző pontjain található síterepek mindegyike kiváló úticél a családosoknak. Ezért készültek a régiók speciális, szülők és gyermekek részére összeállított csomagajánlatokkal. A mintegy 218 kilométernyi pályahosszal rendelkező 8 partnersíterep ajánlatai között hétvégi és hétköznapi ajánlatokat egyaránt találunk, így pl. Wurzeralmon 2 nap szállással, reggelivel és síbérlettel 126 € / felnőtt áron jön ki (gyermekek 2008-as születési évtől, 10 éves korig ingyenesen).

Az akciós családi csomagok megtekintéséhez kattintson ide:
www.skisport.com


A hóbiztos alsó-ausztriai Lackenhoffal és Hochkarral kezdve felső-ausztria legkedveltebb síterepein, Hinterstoderen, Wurzeralmon, Hochfichten és Kasbergen keresztül egészen az olyan nagyszerű, karintiai és tiroli síterepekig, mint a mesebeli Heiligenblut - Grossglockner, Kössen, mind a SunnyCard terepcsoporthoz tartoznak! (az ajánlat az olaszországi Schnalstal síterepén nem elérhető)

A skisport.com egyszerűvé és olcsóbbá teszi a síelést

A kezdeményezéssel hétvégi, 3 vagy 4 napos és egész hetes kedvezményeket kínálnak a mellékszezonban családi árakon. Az akcióban egy háztartásban élő szülők vehetnek részt 2008-tól született, maximum 10 éves gyermekeikkel - igazolvány felmutatása szükséges! skisport.com

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.