Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

23. Honda Kupa Donovalyban - beszámoló

2015.02.09. Fehér Gyula

23. Honda Kupa Donovalyban - beszámoló Az idén 23. alkalommal került megrendezésre az amatőr gyermeksíbajnokság, a lehető legjobb feltételek mellett. Több mint 218 gyermek jelent meg a 230 nevezőből. A szlovákiai Donovaly ezévben már negyedszer adott otthont a magyar gyermekek seregszemléjének.
A besztercebányai síklub, a Magyar Síakadémia és SkiOutlet szervező csapatának együttes, összeszokott munkájának és a lelkes megjelent családok fegyelmezett szereplésének köszönhetően nyugodt szívvel kijelenthetjük az utóbbi évek legsikeresebb versenyén vagyunk túl. A tökéletes feltételeknek köszönhetően gördülékenyen és jól szervezetten zajlott le a verseny, mindez szikrázó napsütésben, fantasztikus hóviszonyok között, nagyon jó hangulatban. A legfiatalabb versenyzők 2011-ben születettek voltak. A legfiatalabb versenyzőnek, aki célba is ért vándor serleget adtunk. Ezt a díjat az idén Bozóki Zénó budapesti gyermek vehette át. Sokan jöttek az ország legkülönbözőbb pontjairól: Baja, Miskolc, Győrújbarát, Orosháza, Szada, Edelény, Kazincbarcika, Jászberény, Kazincbarcika, Tarnaméra, Isaszeg, Kőszeg, Tatabánya, Ostoros, Hajdúböszörmény, Szászberek, stb.
Boris Kollár a Donovaly síközpont tulajdonosa eredményhirdetéskor lelkesen köszöntötte a megjelenteket és üdvözlő beszédében kihangsúlyozta mennyire sokra becsüli, hogy újra Donovalyt választotta helyszínnek a versenyt szervező SkiOutlet csapata. Sonja Jelinkova a Szlovák Idegenforgalmi Hivatal budapesti irodavezetője átvéve a szót, kifejezte reményét, hogy még sokszor visszatér maga a verseny és a résztvevők a Tátrába.
Jeszenszky Géza volt külügyminiszter és nagykövet adta át a díjakat a nyerteseknek. 1993-ban az első, Semmeringen megrendezésre került verseny fővédnökeként már kellő rutinnal látta el feladatát.
A legtöbben a 2006-os lányok csoportjában indultak, összesen 21-en. A Hondának - mint névadó szponzornak köszönhetően minden gyermek ajándékcsomaggal térhetett haza. A Honda egyébként már hatodik alkalommal vállalta a főtámogatói szerepet. Az eredményhirdetés végén még sok értékes Fundango hátizsák, Dr Sox sízokni és Evercover sisakhuzat talált gazdára a gyerekek között, a tombola sorsolás nyereményeként.
KOMMENTEK
Chopoker | 2015.02.09. 17:30
A legkisebb is számít! :-)
skioutlet | 2015.02.09. 17:56
HONDA KUPA 2015 - Eredmények, beszámolók:

http://skioutlet.hu/hirek.php?kod=1...63

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gloria csillagcsillagcsillag
Felújított panzió Donovaly Nová Hola oldalán, 300 méterre a legközelebbi lifttől. Háromféle szobatípus 2-4 fő részére modern berendezéssel, LCD TV-vel és wifi internettel. Ellátás: reggeli.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.