Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Berecz Anna képviseli a magyar sízőket az Universiadén

2013.12.10. Gémes Renáta

Berecz Anna képviseli a magyar sízőket az Universiadén December 11. és 21. között az olaszországi Trentino tartományban rendezik a téli Universiadét, melyen a Magyar Sí Szövetség versenyzője, Berecz Anna is elindul.
Az MTK alpesi sízője, Berecz Anna nagy várakozásokkal vág neki az idei szezonnak. A felkészülési időszak során 1 hónapot töltött Chilében, ahol főleg versenyzett. Ezek az erőpróbák hasznos edzéseknek bizonyultak, legfőképp azért, mert volt lehetősége hozzászokni az új óriás-műlesikló lécekhez. Ezen kívül Annának a gyors számokban is sikerült olimpiai kvalifikációt szereznie, így eredményes volt a chilei út a számára. Olimpikonunk szeptembertől Alaszkában majd Coloradóban készült tovább.
Ugyan az Alaszkában tanuló egyetemistának az élete az utóbbi két hétben a vizsgákról szólt, de december 8-án visszatért Európába, és ezt követően a versenyzésé a főszerep. Olaszországba, az Universiadéra Kovács Barna szövetségi kapitány kíséri el.

Az Universiadén, vagyis az egyetemista sportolók világversenyén hat sportágban - rövid- és hosszúpályás gyorskorcsolya, hódeszka, alpesi sí, szabadstílusú sí, valamint jégtánc - összesen 18 magyar versenyző indul.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.