Menü ≡
ROVATOK    HÍREK    HÓJELENTÉS    WEBKAMERÁK
TÉLI SPORTOK    FELSZERELÉS    GALÉRIA
JÁTÉK    AKCIÓK    FÓRUM    SZAKÉRTŐK
SÍTEREPAJÁNLÓ
Bovec - Kanin
Síszezon május elejéig!
Áprilisi sícsomag szuper áron!
Mölltal gleccser
Áprilisi szállás+sí ajánlatok 100%-os hóbiztonsággal!
UTASBIZTOSÍTÁS -10%
KÖVESS MINKET!
facebook twitter googleplus youtube instagram

Hómenők Kupa - a FreeRide Club rendezésében

2017.12.22.
Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Hómenők Kupa. Az egyre bővülő versenysorozatban mindenki megtalálja a versenytársait, gyerekek és felnőttek egyaránt, amatőr sportolóktól a versenyzőkig.
Az első Hómenők Kupa 2016 januárjában volt, majd a nagy sikerre való tekintettel, az előző szezonban, 2017-ben már három futamos kupasorozattá nőte ki magát.

Az idei szezonban tovább bővült a versenysorozat, így már öt állomásból áll: két műanyag pályás futamból, két eplényi futamból, és egy turracher höhe-i futamból. Az egyes futamok külön-külön is eredményhirdetésre kerülnek, de ezen felül összetett Hómenők kupasorozat bajnokot és csapat bajnokot is hirdetünk.
A kupasorozatban a versenyzők végső sorrendjének megállapítása az öt versenyen szerzett pontok összesítése alapján történik.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Az első futam a már ismert Halloween Night Race volt, a FreeRide Club műanyag sípályáján. 113 induló állt rajthoz a remek hangulatú egy futamos lesikló versenyen a töklámpások között.
A második műanyag pályás futam egy teljesen újszerű ötlet alapján egy mini síkrossz verseny volt, mely hatalmas tetszést aratott a gyerekek körében, hiszen a kapuk között voltak buckák, hullámok, és a befutó előtt még egy ugratón is repülhettek a versenyzők. Az eddigi legizgalmasabb műanyagpályás versenyen 97-en indultak a FreeRide Club sípályán.

Mint azt már megszokhatták a versenyzők, az ezt követő állomások is tartogatnak meglepetéseket, hiszen a következő három futamon az amatőr versenyzők mellett a profi versenyzőket is várjuk!
Minitől egészen senior kategóriáig megmérethetik magukat a jelentkezők, sőt még az edzők is összemérhetik tudásukat, mely eredmények beleszámítanak a csapatverseny pontjaiba is!

A következő két futamot az Intersport Síaréna Eplényben tartjuk 2018. január 16-án és február 06-án, majd a legvégső összecsapás a kedvenc osztrák pályánkon, Turracher Höhén lesz március 17-én.
Rendhagyó módon az összetett eredményhirdetést 2018. május 05-én fogjuk megtartani síiskolánk új rendezvényén, a Decathlon FRC Family Day - Velencei tavi nyárköszöntő banzáján.

Szeretettel várunk minden versenyezni vágyó síelőt, részletes versenykiírás és nevezés a www.homenok.hu oldalon elérhető!

Gyere és tedd próbára magad!
Hómenők kupasorozat állomásai:
  • Nov. 5. Hómenők I. amatőr műanyagpályás műlesikló verseny - Freeride Club sípálya
  • Dec. 10. Hómenők II. amatőr műanyagpályás mini síkrossz verseny - Freeride Club sípálya
  • Jan. 16. Hómenők III. amatőr óriásműlesikló verseny - Síaréna Eplény
  • Febr. 6. Hómenők IV. amatőr óriásműlesikló verseny - Síaréna Eplény
  • Márc. 17. Hómenők V. amatőr óriásműlesikló verseny - Turracher Höhe
További infók: www.homenok.hu
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó síiskolák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Szeretném megkapni a friss híreket és legjobb síajánlatokat.
Elfogadom az adatvédelmi elveket.
Hírlevél archívum »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 21 vendég és 2 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet
A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom. Több infó...