Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Donovalyban lesz a jubileumi Honda Kupa

2011.03.04. 2012.01.19. | frissítve: 2012.01.19.

Donovalyban lesz a jubileumi Honda Kupa Ausztriai és magyarországi helyszínek után 2012. január 21-én a szlovákiai Donovalyban kerül megrendezésre a XX. Országos Amatőr Gyermek Síbajnokság a skioutlet szervezésében. A rajt 11 órakor lesz, így nem szükséges korán kelni! A Budapest - Donovaly távolság csak 200 kilométer.
Előzmények: Ausztria és Magyarország
Huszadik alkalommal kerül megrendezésre ez a kifejezetten amatőr síző gyermekek versengését lehetővé tevő rendezvény. A verseny alapkoncepciójának megfelelően az amatőr, általában családdal sízőket invitálja azáltal, hogy a Magyar Sí Szövetség rangsorában lévők illetve a „Magyar Kupa” versenysorozat első három helyezettjei nem indulhatnak. Az első versenyre az ausztriai Semmeringen került sor 1993 februárjában. A legnagyobb létszámot -közel nyolcszáz rajtolót - 1999-ben egy Budapestről egyenesen Semmeringre induló különvonat megszervezése tette lehetővé. Ausztriai helyszínek után nagy kihívás volt magyarországi síterepeken megrendezni a versenyt, de a szervezők ezt a nem kis feladatot is sikeresen vették. Így került megrendezésre a verseny Kékestetőn, Mátraszentistvánon és tavaly Eplényben.

Új helyszín: Szlovákia - Tátra
A jubileumi, huszadik síverseny a Budapesttől alig 200 km-re lévő - magyarok által már jól ismert - Donovalyban kerül megrendezésre. Ez a síterep hihetetlenül sokat fejlődött az elmúlt nyolc évben: aki régen járt erre, az csak a hegyeket ismerheti fel. Minden lift átépült, számtalan új szálloda és sok egyéb szolgáltatás várja a családokat.

A verseny ötletgazdája Fehér Gyula, aki kezdetektől fogva a verseny szervezését is felvállalta. Elmondása szerint, az évek alatt több ezer csemete ismerhette meg a versengés izgalmait és a sikerélményt örömét. Alapfelfogása szerint cél, hogy minél többen állhassanak dobogóra, ezért rengeteg korosztály (minden egyes naptári év külön-külön kategória) kerül értékelésre a mostani síbajnokságon is.
Igazi újdonság, hogy most minden rajtoló kupát nyer + minden rajtoló értékes tombola nyereményt kap + névre szóló oklevelet is!
Nevezési díj csak 1.000 Ft amit ráér a helyszínen, a rajtszám átvételekor befizetni.

Hogy még vonzóbb legyen a résztvétel:
  • a házigazdák igazán csábító, egynapos sílift jegyekkel kedveskednek:
    nevezőknek 5 eurós, kísérőknek pedig csak 12 eurós áron!
  • Minden rajtoló kap egy Honda kupát továbbá névre szóló oklevelet is!
  • A tombolán mindenki nyer!
A verseny főtámogatója: Honda A verseny névadó támogatója idén is a Honda. A japán márka hazai képviselői elismeréssel tekintenek a versenysorozatra, és büszkén támogatják a lelkes gyermekek versengését. Különös öröm a Honda számára, hogy a természet szeretete és a családközpontúság ugyanúgy jellemzik a versenyt, mint Honda működését és termékeit.
A résztvevők most sem fognak csalódni, mert a rengeteg tombolatárggyal a sílécek levétele után is garantálni szeretné a Honda a mosolygó arcokat.

A verseny kiírása és a nevezési lap elérhető a Skioutlet.hu honlapján is - a szervezők ezt a honlapot tekintik elsődleges hírforrásnak.

További információk: www.skioutlet.hu
Tel/fax: (1) 214-7985
KOMMENTEK
hópapa | 2011.03.04. 09:28
Ez örvendetes hír!
Végre közelebb kerülnek egy kicsit a versenyek.
Mi idén már nyertünk egy szerény kis aranyérmet Donovalyban, úgy hogy igyekszünk benevezni erre a jövő évi banzájra is. Addig meg gyakorolunk szorgalmasan. :o)
http://www.youtube.com/user/arongye...rok#p/u/6/FMqNgocTri8

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
Szállástippek
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.