Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jeep Kupa - 14. országos amatőr gyermek síbajnokság

2007.11.03. 2008.11.10. | frissítve: 2008.11.10.

Jeep Kupa - 14. országos amatőr gyermek síbajnokság 2008-ban csaknem 200 nevező jelentkezett a Mönichkirchenben Skioutlet.hu által megrendezett Jeep Kupára, az egyik legnagyobb szabású hazai amatőr gyermek síversenyre, melyről videófilm is készült.
1993 óta megrendezésre kerülő gyermek síbajnokság újra Ausztriában került lebonyolításra. Bár a Kékestetőn 2006-ban megrendezett Jeep Kupa nagy sikert aratott, azonban - tekintettel a tavalyi igen meleg télre - a szervezők ismét egy ausztriai helyszínt választottak a verseny lebonyolítására.

Az időjárás kegyeibe fogadta a kiérkező családokat. Amíg Ausztria nyugati felén ítéletidő volt, itt az ország keleti felén ideális idő várta a családokat. A közel 200 nevező gyermek hazánk legkülönbözőbb pontjairól érkezett. A legnépesebb mezőny a 7 – 10 éves korosztályban volt, de volt néhány 5 éves csemete is.

A Jeep Kupa népszerűsége köszönhető egyrészt annak, hogy minden gyermek névre szóló oklevelet vehet át, másrészt minden egyes évben született gyermek külön-külön korcsoportot alkot. Így összesen 23 kupát és 69 érmet oszthattak ki díjátadók.

A rendezvény alatt a szülők a Jeep legújabb modelljeit, valamint Nordica és Elan síléceket tesztelhettek.

JEEP KUPA Kupa 2008 VERSENYKIÍRÁS

A verseny célja: Versengés biztosítása azon gyermekek részére, akik még nem indulnak rendszeresen a hivatalos, kék könyvet igénylő versenyeken, de már élvezik a versengést.

Versenyen részt vehetnek: Minden magyar állampolgárságú gyermek, aki nem szerepel a Magyar Sí Szövetség 2006 évi rangsorában

Versenynem: Egyfutamos óriás-műlesiklás

Versenyszabályok: Minden egyes kaput meg kell kerülni. A kapuk egyesével kerülnek kitűzésre, az érthetőség érdekében. Aki bukik, a versenyzést folytathatja, ha kötése nem oldott le. A versenyen óvásnak helye nincs. Időmérés: Elektromos fotócellával.

Értékelés: Koroszt.-ként és nemenként, minden év egy korosztály:1992-2002 (22 kategória)

Díjazás: Minden rajtoló névre szóló oklevelet, a dobogósok érmet ( 66 db ), az első helyezettek kupát kapnak ( 22 db ). Minden rajtoló gyermek tombolán vesz részt, értékes nyereményekkel.

Nevezés: Személyesen a skioutlet.hu üzletben, Bp. 1027 Margit krt. 46.

Az alábbi adatokat kérjük megküldeni:
1. Verseny neve
2. Gyermek neve
3. Születési éve
4. Lakcíme.

Nevezési díj: 1000,- Ft. Előre is fizethető, de legkésőbb a rajtszám átvételekor.

Nevezési határidő: verseny előtt két nappal, de a nevezéseket kérjük mielőbb leadni !

A rendező ( Lavina-Sport Kft. ) az időpont/helyszín változtatási jogát fenntartja.

Versenyen előforduló balesetekért a rendezők felelősséget nem vállalnak. Bukósisak ajánlott.

A helyszínen a Jeep legújabb modelljei!

Versenyünkön minden gyermek névre szóló oklevelet kap és a díjakat tombolán bárki megnyerheti, aki elindul a versenyünkön.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
Szállástippek
Hotel Thier csillagcsillagcsillag
Mönichkirchen egyetlen uszodával is rendelkező szálláshelye. A sízőket a szálloda mikrobusza ingyenesen szállítja ki a kb. 700 méterre lévő ülőlifthez. Wellness: uszoda, szauna, pezsgőfürdő, infrakabin, pihenőterem.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Dreimäderlhaus-Wiednerhof
A Dreimäderlhaus-Wiednerhof családi gazdaság a Tauchen / Mönichkirchen régióban egy kisebb hegyen fekszik, így télen és nyáron egyaránt nyugalmat áraszt természetközelségével. A hegyi házikótól kb. 5 perces autóútra találjuk a Mönichkirchen síterepet (kb. 5 km), ahol síoktatást és felszerelés bérlést is találunk.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpengasthof Fernblick
Családi vezetésű egyszerű panzió és étterem közvetlenül a 7-es sípálya és a "Panoramabahn" ülőlift mellett. Szobának többségéből gyönyörű kilátás nyílik a sípályákra és a környékre. Ellátás: reggeli vagy félpanzió. Ingyenes wifi!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.