Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Pompásan kezdett a HEAD csapat Söldenben

2011.10.26. Kazár Gábor

Pompásan kezdett a HEAD csapat Söldenben A HEAD Racing csapat tagjai a szezon első megmérettetésén az ausztriai Söldenben mind a női, mind a férfi számban diadalmaskodtak az elmúlt hétvégén. Ezzel tovább erősítették a HEAD versenylécek évek óta fennálló vezető pozícióját az alpesi Világkupa versenyeken.
Vonn óriás-műlesiklásban is győzedelmeskedett

Október 22-én a női söldeni óriás-műlesikló versenyével kezdődött meg a 2011/12-es alpesi sí Világkupa szezon. Az első futam után a 63 indulóból a negyedik helyről indulva, az amerikai Lindsey Vonn remek hajrával lett a győztes. Ezzel Vonn - az alpesi sí területén egyedülálló módon - immár mind az öt versenyszámban győzedelmeskedett. A harmadik helyet Vonn HEAD-csapattársa, az osztrák Elisabeth Görgl szerezte meg.

Ligety biztos győzelme

Vasárnap Söldenben a férfiak óriás-műlesikló versenyére került sor. Az amerikai Ted Ligety az első futamban a második helyről indult és a nehéz, jeges meredek szakaszt is magabiztosan véve a legjobb időt futotta. A második futamban rutinosan versenyezve megőrizte előnyét és ezzel a szezon első győzelmét megszerezte.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.