Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síkrossz világkupa: Kitzbüheler Horn

2010.12.02. 2010.12.27. | frissítve: 2010.12.27.

Síkrossz világkupa: Kitzbüheler Horn Szűk kanyarok, meredek szakaszok, lélegzetelállító ugrások és a világ leggyorsabb síelői a jeges sípályán: 2011. január 7-én a tiroli Oberndorfnál található Pinzinghangon méri össze tudását a síkrossz világ elitje.
A St. Johann in Tirolban és Oberndorfban található látványos sáncokkal, hullámokkal és kanyarokkal tarkított síkrossz pályákat további 200 méterrel meghosszabbították a selejtezőkre. A síkrossz versenyeken egyszerre négy síelő áll rajthoz, hogy a 24 egyenes kieséses rendszerben lebonyolított futamot követően 2011. január 7-én este kihirdethessék a 3. FIS síkrossz világkupa győztesét. A döntőre már kivilágított sípályán kerül sor. Belépőjegyek a január 7-én rendezett látványos éjszakai versenyre, valamint csomagajánlatok foglalhatóak a Kitzbüheli-Alpok, St. Johann in Tirol – Oberndorf – Kirchdorf – Erpfendorf Turisztikai Hivatalnál.

Kapcsolat:
Tel.: +43 5352 633350
Cím: Poststraße 2
A-6380 St. Johann in Tirol
Internet: www.kitzalps.cc
vagy: www.skicross.cc
Kitzbüheler Alpen
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Ludwighaus
A Ludwighaus fiatalos alpesi ház Neukirchen am Grossvenediger központjában, a Wildkogel Arena sítereptől kb. 600 m-re található, de Kitzbühel és Zillertal síterepei is 15 perc alatt elérhetőek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.