Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síversenyt szponzorál a MasterCard

A társaság lett a kitzbüheli Hahnenkamm Races prémium támogatója

2015.12.28.

A MasterCard ma bejelentette, hogy prémium támogatóként és hivatalos fizetési szolgáltatóként is jelen lesz a kitzbüheli Hahnenkamm Races síversenyen. A nemzetközi téli sportnaptár egyik legfontosabb eseményeként ismert osztrák viadalt 2016-ban január 19. és 24. között rendezik meg.
Az európaiak számára a síelés messze a legnépszerűbb téli sport, az Ausztriában található Kitzbühelt pedig Európa egyik legjobb síterepeként tartják számon. A legendás Streif és Ganslernhang pályákon rendezett látványos verseny mintegy százezer nézőt vonz minden évben, a televízión keresztül pedig több mint háromszáz millióan követik az eseményt Európában.

„A MasterCard számára azért is fontos a kiemelt sportesemények támogatása, mert a szponzorációkon keresztül világszerte olyan felbecsülhetetlen élményeket kínálhat a fogyasztóknak és a sportrajongóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az ő saját hobbijukhoz. Örömmel segítünk felejthetetlenné tenni ezt az eseményt, azzal is, hogy egyszerűsítjük a belépést az osztrák Alpok legendás sportvárosába - mondta Cristina Saccà, a MasterCard közép- és kelet-európai marketing vezetője.
A legendás Streif és Ganslernhang pályákon rendezett látványos verseny mintegy százezer nézőt vonz minden évben.
A legendás Streif és Ganslernhang pályákon rendezett látványos verseny mintegy százezer nézőt vonz minden évben.
A MasterCard a szponzorációval egyértelműen a rajongókat és a sísport-kedvelőket helyezi a fókuszba. A szurkolók, akik a helyszínen egy érintéssel fizetnek, bekerülhetnek azon szerencsések közé, akik a Streif utolsó ugratójánál található MasterCard Lounge-ból követik nyomon az eseményeket. Ezen kívül a látogatóknak számos felbecsülhetetlen élményben lehet részük és különleges előnyökhöz is juthatnak, például külön soron, gyorsabban mehetnek be a minden idők leglátványosabb sí eseményére.

„Büszkék vagyunk arra, hogy egy vezető világmárkát, a MasterCardot nyertük meg új partnernek a Hahnenkamm versenyre. Ez egyértelműen jelzi az esemény elismertségét” – mondta Philipp Radel, a Kitzbühler Ski Club (K.S.C.) marketingfeladatait ellátó Weirather-Wenzel & Partner vezérigazgatója.
A látogatóknak számos felbecsülhetetlen élményben lesz részük.
A látogatóknak számos felbecsülhetetlen élményben lesz részük.

Készpénzmentes fizetés – új szolgáltatás Kitzbühelben

Az esemény hivatalos fizetési szolgáltatójaként a MasterCard számos opciót kínál a készpénzmentes valamint egyérintéses fizetésre. A belépőjegyek minden bejáratnál valamint online is megvásárolhatók bankkártyával, de a cél közelében található standoknál és a Kitzbühel városközpontjában lévő vendéglátó egységeknél is lehet MasterCard vagy Maestro kártyával fizetni. A téli sportok terén, ahol nem csak a verseny során számít a gyorsaság, hanem a sorban állásnál is, a készpénzmentesség egyedülálló szolgáltatásnak számít.

„A MasterCardnak köszönhetően a rajongóknak először lesz arra lehetősége, hogy az esemény valamennyi fontos pontján készpénzmentesen fizessenek. A Hahnenkamm Races a kiszolgálás terén új minőségi szintet állít fel” – tette hozzá Dr. Michael Huber, a Kitzbühler Ski Club (K.S.C.) elnöke.

Nem ez az első alkalom, hogy a MasterCard elsőrangú nemzetközi sportesemény támogatójaként és partnereként jelenik meg. A társaság az UEFA-bajnokok ligája és a párizsi French Open szponzora is, ezúttal pedig a téli sportok támogatásában is szerepet vállal.
A Hahnenkamm Races versenyről

A Hahnenkamm Races versenyt 1931 óta rendezik meg, az esemény szervezője a Kitzbühler Ski Club (KSC). A „Streif" pályán tartott lesiklást a pálya 80 méteres függőleges szakaszával, akár 85%-os meredekségi fokú lejtőivel és 140 km/órás sebességével a FIS Sí Alpesi Világkupa versenynaptár leglátványosabb számának tartják. A sportolók az olimpia vagy a világbajnokság megnyerése után a kitzbüheli győzelmet tartják a karrierjük csúcspontjának. Több mint 30 ország 700 újságírója tudósít a helyszínről, és kb. 45 televíziós állomás valamint 30 rádióállomás közvetít a versenyekről. Az esemény hétvégéjén megrendezett négy verseny több mint 180 órányi televíziós műsoridőt tölt meg és több mint 300 millió nézőt köt le Európában.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Pension Alta Vista csillagcsillagcsillag
Családias hangulatú panzió a Wildkogel-Arena síterep közvetlen közelében. A szobák többsége 2013-ban fel lett újítva, mindegyikhez külön fürdőszoba és TV tartozik. További szolgáltatások: WIFI, szauna, játszószoba, billiárd, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Ludwighaus
A Ludwighaus fiatalos alpesi ház Neukirchen am Grossvenediger központjában, a Wildkogel Arena sítereptől kb. 600 m-re található, de Kitzbühel és Zillertal síterepei is 15 perc alatt elérhetőek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.