Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

SKIOUTLET Alpesi Sí Diákolimpia St. Lambrechtben

2012.01.31. 2012.02.22. Schäffer János | frissítve: 2012.02.22.

A 6-18 éves diákok 17. éve küzdenek meg a "Magyar Diákolimpia bajnoka" címért. A verseny idén is az ausztriai St. Lambrechtben kerül megrendezésre 2012. március 2-4-ig.
A fontosabb tudnivalók a következők:
  • A nevezést az oktatási intézmény elektronikus úton az mdsz.hu DIÁKOLIMPIAI VERSENYKIÍRÁSOK ÉS PROGRAMOK "Általános szabályok" 9. pontjában előírtak szerint 2012. február 16-án 12 óráig kell megadni. Elkésett illetve helyszíni nevezést nem fogadunk el.

  • A kizárólag "A" kategóriába nevezhető versenyzők névsora az MDSZ és a Magyar Sí Szövetség honlapjain megtalálhatók. A rajtszámok átvétele előtt a diákigazolvány, a szabályosan kitöltött internetes nevezés, (orvosi, sportorvosi igazolás ) és a sportbiztosítás bemutatása kötelező.

  • A versenyek befejezését követő egy-másfél óra után kerül sor mindhárom nap az ünnepélyes eredményhirdetésre. Erről és minden egyéb tudnivalóról hangosbeszélőn keresztül tájékoztatjuk a részvevőket.

  • A lift jegyárakból előreláthatóan a korábbi évekhez hasonlóan kedvezményt kapunk a tulajdonostól. Ennek mértékét később, vagy a verseny napjain közöljük.
Bővebb információk: www.mdsz.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Naturpark Chalets St. Lambrecht
Új luxus üdülőházak saját szaunával Grebenzen/St. Lambrecht sípályáinál (50-200 m)! Minden épület 2 szintes, 130 m2 nagyságú, max. 11 felnőtt részére biztosít kényelmes szállást!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.