Menü ≡
ROVATOK    HÍREK    HÓJELENTÉS    WEBKAMERÁK
TÉLI SPORTOK    FELSZERELÉS    GALÉRIA
JÁTÉK    AKCIÓK    FÓRUM    SZAKÉRTŐK
SÍTEREPAJÁNLÓ
Kreischberg - Murau
Aktív nyári üdülés Murau városkában és Kreischbergen
Bledi-tó
Aktív szálláscsomagok a festői Bledi-tó környékén!
UTASBIZTOSÍTÁS -10%
KÖVESS MINKET!
facebook twitter googleplus youtube instagram

Autópályamatrica árak Magyarországon 2018-ban

2016.01.01. | Frissítve: 2018.03.28. | Szerző: sielok.hu
A 2015. január 1-jén bevezetett megyei matrica rendszer és az egyéb autópálya díjszabás nem változik az újévtől. A 2018-re vásárolt megyei matricák 2019. január 31-ig érvényesek. A matricákat online is meg lehet vásárolni, gyors bankkártyás fizetéssel.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A legkisebb egység továbbra is a tíznapos matrica, melyet változatlanul 2975 Ft-os áron vásárolhatunk meg. A rendszer digitális, nem kell semmit felragasztani az autó szélvédőjére. Többféle vásárlási lehetőség közül is választhatunk. Mindhárom mobilszolgáltatónál lehet autópálya matricát vásárolni SMS-ben, a hivatalos partnereknél pedig fizethetünk online, bankkártyával. Természetesen személyes megvételre is van lehetőség a legtöbb benzinkúton és egyéb értékesítési pontokon.

A havi és éves árak sem változtak, személyautóra a havi matricát 4780 Ft-ért, az éveset 42 980 Ft-ért lehet megvásárolni. Csak az éves matricánál hagynak türelmi időt - következő év január 31-ig még használhatjuk az előző évit. Az éves matrica hátránya, hogy csak naptári évre tudjuk megvenni - azaz bármikor vesszük az év során mindig csak a következő év január végéig lesz érvényes. Továbbra is él a megyei matrica rendszer, melynek bevezetésével több korábban ingyenes útszakasz (pl. az M0 egyes szakaszai, vagy az M2-es) is díjkötelessé vált. A fizetős útszakaszokról a nemzetiutdij.hu oldalon lehet tájékozódni. Az éves megyei matricák szintén 2019. január 31-ig érvényesek. A 2018-os matricát január 1-től lehet megvásárolni.

Online váráslás bankkártyával: http://e-autopalyamatrica.hu
h i r d e t é s
h i r d e t é s
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Szeretném megkapni a friss híreket és legjobb síajánlatokat.
Elfogadom az adatvédelmi elveket.
Hírlevél archívum »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 38 vendég és 1 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet
A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom. Több infó...